ZVEZDINO POJAČANJE IMA 'KRATAK FITILJ'... Komentator se pita: Da li će ga prijaviti policiji? (VIDEO)
Sudija isključuje Pitera Olajinku, Foto: Petrášek Radek / ČTK / Profimedia

ŠTA MU BI?

ZVEZDINO POJAČANJE IMA 'KRATAK FITILJ'... Komentator se pita: Da li će ga prijaviti policiji? (VIDEO)

Od junaka do tragičara

Objavljeno:

Piter Olajinka, od predstojećeg leta novi igrač Crvene zvezde, napravio je veliki incident u utakmici češkog prvenstva između Slovan Libereca i svoje Slavije Prag.

Olajinka (ili Olanjinka kako ga je Zvezda predstavila) će od jula postati novi igrač lidera Superlige Srbije, budući da ima dogovoren transfer, ali će u Ljutice Bogdana morati da porade na kontorlisanu temperamenta Nigerijca.

U pomenutom duelu napadač je najpre bio junak jer je postigao gol za, kako se činilo, vredna tri boda i povratak na prvo mesto ispred gradskog rivala Sparte, ali je onda postao antiheroj jer je u samoj završnici dobio direktan crveni karton zbog udaranja glavom protivničkog igrača.

Kasnije je Olajinka čak nastavio da se obračunava sa igračima Libereca.

Sa fudbalerom manje na terenu, Slavija je primila gol u 95. minutu, te je meč završen rezultatom 2:2 i sada su ispred Sparte samo na gol-razliku.

Polse utakmice, društvenim mrežama je krenula da kruži izjava srpskog komentatora posle isključenja Nigerijca.

- Videćemo da li će fudbaler i uprava kluba iz Libereca prijaviti Olajinku policiji, čisto da se novi fudbaler Zvezde navikne na uslove u Srbiji - rekao je komentator aludirajući na sukob Matijasa Lesora i Filipa Petruševa u večitom košarkaškom derbiju i prijavu Zvezde protiv francuskog centra.

01:36

Sportsko društvo Crvena zvezda proslavilo 78 rođendan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.