SAVIĆ BRUTALNO ISKREN: Šta nam znači pobeda nad Srbijom, ako...
Stefan Savić, Foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

BRATSKI DUEL

SAVIĆ BRUTALNO ISKREN: Šta nam znači pobeda nad Srbijom, ako...

"Đetići" će u prvom kolu gostovati Bugarskoj 24. marta, a tri dana kasnije očekuje ih spektakl i meč sa Srbijom u Podgorici

Objavljeno: 13:02h

Fudbalere Crne Gore naredne nedelje očekuju dva meča u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Đetići" će u prvom kolu gostovati Bugarskoj 24. marta, a tri dana kasnije očekuje ih spektakl i meč sa Srbijom u Podgorici.

Jedan od najboljih fudbalera Crne Gore Stefan Savić smatra da je prvi meč najvažniji.

Stefan Savić i Fatos Bećiraj
Stefan Savić i Fatos Bećirajfoto: EPA

- Jasno mi je da se o nekim utakmicama govori i piše više nego o drugim, da se možda i neke pobede priželjkuju i slave više nego druge, ali, iskreno – šta nam znače tri boda protiv Srbije, ako izgubimo u Bugarskoj. S druge strane, ako pobedimo u Bugarskoj, onda bi i bod protiv Srbije možda bio dobar rezultat. Dakle, nama je prvi meč apsolutno najvažniji, tako mora da bude, to je fudbalsko pravilo, a pritom, jako je važno da ponovo krenemo dobro, pozitivan rezultat daje i mirnoću i motiv za dalje - rekao je Savić za "Vijesti".

Savić nije bio na terenu u prethodna dva duela sa Srbijom, kada su "Orlovi" u Ligi nacija 2018. godine dva puta slavili, 2:0 u Beogradu i 2:1 u Podgorici.

- Nisam igrao tada zbog povrede, tako da će ovo biti moja premijera protiv komšija. Verujem da će to da bude jedna velika i prava sportska manifestacija, duel najboljih igrača dve susedne zemlje i treba da se radujemo takvim utakmicama..

Srbija svoj prvi meč igra protiv Litvanije u Beogradu 24. marta sa početkom od 20:45.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.