GROBARI U EKSTAZI! Vest nedelje za Partizan pred Večiti derbi! (VIDEO)
Foto: AP

Odahnuli su!

GROBARI U EKSTAZI! Vest nedelje za Partizan pred Večiti derbi! (VIDEO)

Da za crveno-bele brani Damir Kahriman, njemu se ova vest definitivno ne bi svidela...
Objavljeno: 22:44h

Disciplinska komisija FS Srbije danas je zasedala i donela odluke povodom nemilih događaja na utakmici Rad - Partizan koja je obeležena rasističkim ispadima na kraju i međusobnom koškanju igrača.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Centralna figura u incidentu je bio Partizanov vezista Everton. Njega su navijači Rada na rasnoj osnovi pogrdnim skandiranjima i gestikualcijama. Posle toga je Brazilac izgubio živce i uputio nepristojan gest prema tribini sa Radovim napadačima. Što je izazvalo neprimerenu reakciju domaćih fudbalera koji su hteli da se fizički obračunaju sa Partizanovim igračem.

Iako je bilo spekualcija da bi Everton mogao da bude suspendovan zbog pomenutog incidenta i neprimerenog gesta što bi značilo i da propušta večiti derbi, disciplinci FSS su odlučili da ga kazne novčano. Brazilac će morati da plati 120.000 dinara, potvrđeno je MOZZART Sportu. Verovatno mu je kao olakšavajuća okolnost uzeto sve što se dešavalo pre njegove reakcije.

Vraća se Lazar Marković! (VIDEO)

Za Evertona ovo možda i nije najbolja vest, pošto je ipak u ovom slučaju bio žrtva, a svejedno je kažnjen,, ali za Marka Nikolića i navijače Partizana ipak je najbitnije da će u potencijalno najvažnijem meču sezone moći da računa na usluge Brazilca koji je bitan šraf u igri Parnog valjka.

BONUS VIDEO: Čarls Dženkins posle pobede Crvene zvezde nad Bambergom!

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport/Aleksandar Gligorić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.