MILOJEVIĆ POSTAVIO CILJ PRED PAZAR: "Želimo da efektnije i ranije rešavamo utakmice!" Zvezda ipak ima 1 problem...
Miloš Milojević, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

nije sve idealno

MILOJEVIĆ POSTAVIO CILJ PRED PAZAR: "Želimo da efektnije i ranije rešavamo utakmice!" Zvezda ipak ima 1 problem...

Prvo kolo u plej-ofu igramo sa drugoplasiranim i mislim da će to na kraju da bude večiti rival - kaže Milojević

Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević rekao je danas da će predstojeća utakmica protiv Novog Pazara biti drugačija od one iz prvog dela sezone i dodao da se nada dobroj igri i golovima.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju sutra ekipu Novog Pazara, u utakmici 26. kola Superlige Srbije.

- Ne očekujem da bude slično kao kad smo igrali u Novom Pazaru, jer su drugačije okolnosti, ali je svakako to rival koji nam je zadao dosta muka - rekao je Milojević, prenosi klub.

Zvezda je lider šampionata sa 69 bodova, dok je Novi Pazar peti tim lige sa 44 osvojena boda. Crveno-beli su u oktobru prošle godine slavili sa 2:1 u Novom Pazaru.

- Mislim da smo i na tom meču bili dominantni, ali nismo iskoristili dobre prilike u prvom poluvremenu i zna se da je Novi Pazar neugodan na domaćem terenu, te da bude veoma teško kada postignu gol. Sva sreća, pokazali smo karakter i u nadoknadi došli do pobede. Želimo da efektnije i ranije rešavamo utakmice, ali i to su slatki trijumfi - rekao je Milojević.

169. večiti derbi, Miloš Milojević
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Trener Zvezde je naveo da je Novi Pazar agresivan, da ima dobar kontranapad i da njegova ekipa to mora da zaustavi i da bude pametna.

- Ne mislim da će okršaj Borjan-Kljajić da bude ključan, ali će svako od njih gledati da uradi najbolje za svoj tim - rekao je Milojević. On je istakao i da se nada dobroj utakmici.

- Nadam se dobroj igri i da ona bude nagrađena golovima, u smislu efikasnosti. Želim da uživamo u fudbalu, da imamo motiv za svaku loptu i odbranu, tako da očekujem i nadam se dobrom rezultatu - rekao je Milojević.

Sem Srđana Mijailovića koji ima kartone, Milojević ima na raspolaganju sve druge igrače za sutrašnji meč.

- Zdravstveni bilten je dobar, ali virus je problem, svakog je uhvatio, da li manje ili više... - rekao je trener Zvezde.

169. večiti derbi, Miloš Milojević
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Zvezda ima 18 bodova više u odnosu na prvog pratioca na tabeli, večitog rivala, Partizan.

- S jedne strane nam je teško zbog toga, ali s druge nije. Treba da bude jednostavnije u smislu toga da možemo da se opustimo, da ne postoji stres, već da igramo kvalitetniji fudbal i da noge budu lakše. Na nama je da u svaki meč uđemo maksimalno, do kraja sezone. Prvo kolo u plej-ofu igramo sa drugoplasiranim i mislim da će to na kraju da bude večiti rival. Ipak, postoji borba za drugu poziciju i mislim da to daje draž takmičenju, u smislu neizvesnosti - zaključio je Milojević.

Utakmica Crvena zvezda - Novi Pazar na programu je sutra od 16.00 na stadionu "Rajko Mitić", a ulaz na stadion je besplatan povodom proslave 78. rođendana crveno-belih.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.