KAD MATIĆU PUKNE FILM: Srpski vezista krenuo na saigrača, Italijan se "ukopao" od straha! (FOTO)
Nemanja Matić besni na Brajana Kristantea, Foto: taly Photo Press / Zuma Press / Profimedia

inače je miran lik...

KAD MATIĆU PUKNE FILM: Srpski vezista krenuo na saigrača, Italijan se "ukopao" od straha! (FOTO)

U četvrtak veče Rimljani su kao domaćini sa 2:0 savladali Real Sosijedad u prvom meču osmine finala

Objavljeno:

Možda se muče sa jačim rezultatom u Seriji A, ali fudbaleri Rome dobro guraju u Evropi predvođeni starim liscem Žozeom Murinjom. Ako nešto Portugalac zna, to je da igra na rezultat, obično ružno, ali...

"Vučica" je prošle sezone osvojila najslabije UEFA klupsko takmičenje, Ligu konferencija, a ove je na dobrom putu da izbori četvrtfinale Lige Evrope.

U četvrtak veče Rimljani su kao domaćini sa 2:0 savladali Real Sosijedad u prvom meču osmine finala, a utakmicu je obeležio i kratak verbalni sukob srpskog fudbalera Nemanja Matića sa saigračem Brajanom Kristanteom.

Kako navode italijanski mediji, sve se desilo polovini drugog poluvremena. Roma je izgubila jednu loptu na sredini terena, pri vođstvu od 1:0, a Matić je u tom trenutku bio veoma ljut na Kristantea.

Njih dvojica su se zatim našli "oči u oči", sve dok im nije pritrčao Đorđinio Vajnaldum i odvojih ih. Matić je potom podigao i prst i pripretio nešto Kristanteu, da bi se sve završilo za nekoliko sekundi.

Brajan Kristante, Nemanja Matić, Kris Smoling, Žoržinjo Vajnaldum
foto: taly Photo Press / Zuma Press / Profimedia

Celu situaciju sa Matićem i Kristanteom komentraisao je Žoze Murinjo.

- U Romi postoji samo jedan lider, svi igrači su isti, ali donose životna i karijerna iskustva na teren i ovo je fantastično. Mi smo demokratski tim sa samo jednim liderom, nemamo ovakvu vrstu problema, ali ponekad nam treba. Lepo je da postoji empatija na terenu, ako ljudi ne komuniciraju i ne razmenjuju emocije, desi se da svako ide svojim putem. Naš tim je jedinstven i u dobru i u zlu - rekao je trener Rome.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.