SVI SU MISLILI DA PRIRODNO ĆELAV: Otkrio BIZARNI razlog zbog kog se brijao na nulu pre svake utakmice! (FOTO)
Skot Braun - sad i nekad, Foto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia, Phil Oldham / Shutterstock Editorial / Profimedia

NAJVEĆI GRUBIJAN NA OSTRVU

SVI SU MISLILI DA PRIRODNO ĆELAV: Otkrio BIZARNI razlog zbog kog se brijao na nulu pre svake utakmice! (FOTO)

Danas izgleda neprepoznatljivo jer ima drastično drugačiju frizuru, gustu crnu kosu i pitom izgled

Objavljeno:

U Škotskoj se i dalje ne "umire u lepoti" kada se igra fudbal i navijači najviše vole žestoku, mušku igru.

Time se vodio i Skot Braun (37) kada je stigao na "Seltik park" 2007. godine, potpuno je preuzeo na sebe personu beskompromisnog borca i neretko lošeg momka koji je obavljao sav prljav posao na poziciji zadnjeg veznog ali i ulivao strah u kosti protivnika.

Momentalno je postao miljenik navijača Seltika, ali i kapiten a u zeleno-belom delu Glazgova je proveo 14 godina i osvojio pregršt trofeja, između ostalog čak 10 titula prvaka Škotske. Istina, većinu dok je ljuti rival Rendžers bio van lige ili nekonkurentan zbog bankrota.

Braun je "Kelte" napustio leta 2021. godine kada mu je istekao ugovor i odlučio je da potpiše za Aberdin, ali se tu zadržao svega deset meseci. Brzo se penzionisao i okuša u trenerskom svetu, pa je trenutno menadžer engleskog niželigaša Flitvuda.

Ovaj 37-godišnjak je u svojoj karijeri odigrao čak preko 600 utakmica u dresu Seltika i bio pravi lider na terenu.

Sada je odlučio da više priča o svojoj karijeri i otkrio je zanimljivu priču oko svog izgleda. Braun danas izgleda neprepoznatljivo jer ima drastično drugačiju frizuru, gustu crnu kosu i pitom izgled, a mnogi su mislili da je prirodno ćelav. Obično kad ostare, neki muškarci oćelave, a kod njega - obrnuto.

Međutim, otkrio je da je imao interesantan razlog zbog čega je brijao svoju glavu pre svake utakmice, te da se izlaskom na teren pretvarao u neku potpuno drugačiju osobu željnu sukoba, varnica, dokazivanja i pobeda.

- Brijao sam glavu pre svake utakmice da izgledam opasnije i agresivnije i da protivnik vidi da sa mnom nema šale. Svaki put bi iz protivničkog tima izabrao nekog većeg momka za obračun, nikada manjeg od sebe. Jer sam hteo da pokažem da sam neustrašiv, a ta frizura mi je pomagala da tako i izgledam - priča Braun i nastavlja:

- Hteo sam da igram protiv Barselone, Bajerna, Reala i mnogih drugih i uživao sam u tim utakmicama. U tih 90 minuta možete biti ko god želite. Kada god bih izašao na teren postao bih druga osoba. Inače sam dosta miran i opušten van terena, ali na utakmicama sam bio baš onaj zločesti lik i ponekad i šu*ak.

Nakon što je završio igračku karijeru s brijanjem glave je prestao, te je objasnio zašto sada ima drugačiju frizuru.

- Ostario sam, ali i sazreo. Ipak, nema to nikakve veze što sam sada trener i nisam zbog toga promenio izgled. Iskreno, to sam uradio zbog dece. Rekli su mi da izgledam ovako dosta mlađe i manje agresivno. Ljudi se iznenade kada vide koliko sam pristupačan i da volim druženja. To samo pokazuje da sam uspeo da postignem taj opasni izgled - ponosan je Skot.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.