Zbog kog derbija Luković i dalje ima noćne more? (VIDEO)
Foto: Beta

OSTAO MU U LOŠEM SEĆANJU

Zbog kog derbija Luković i dalje ima noćne more? (VIDEO)

Do septembra 2016. godine iskusni štoper nije znao za poraz u mečevima sa večitim rivalom
Objavljeno:

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Luković jedan je od onih koji su se sa svim čarima večitog derbija upoznali pre više od deset godina.

Do septembra 2016. godine iskusni štoper nije znao za poraz u mečevima sa večitim rivalom.

Da li bi Srbija podnela kada bi ovaj klub postao šampion? (FOTO)

- Subotnji okršaj će biti moj dvanaesti derbi u karijeri. Imam pozitivan skor u okršajima sa večitim rivalom. Žao mi je što sam nedavno doživeo prvi poraz od Partizana, ali i to je jednom moralo da se desi. Imam pet pobeda i pet nerešenih utakmica. Očekujem da se statiska popravi na račun trijumfa. Derbi je najveća utakmica u našoj zemlji i naravno da je poseban osećaj kada ste deo nje. Naravno, u fudbalu se računaju titule, ali lepše je da se osvoji titula ukoliko si prethodno pobedio u derbiju - rekao je Luković.

foto: Nebojša Mandić

Kada se spomene večiti derbi Zvezdin kapiten žali zbog jedne stvari.

- Od kada sam došao sa 13 godina u Zvezdinu omladinsku školu nisam propuštao nijednu utakmicu, pa ni derbi. To su za sve nas bili zaista posebni mečevi, ali i dalje mi je krivo zbog jedne sitnice. Nikada nisam kao dečak skupljao lopte na derbiju. To je za nas tada bilo važno, da se nađeš uz teren i osetiš navijanje i uzavrelu atmosferu. Tada smo svi mogli samo da sanjamo da ćemo jedog dana biti akteri tako važne utakmice. Imao sam prilike da skupljim lopte na nekim velikim evropskim mečevima, ali derbi nosi posebnu težinu i još iz tog perioda u omladincima sve pobede nad večitim rivalom su mi posebno drage.

Koliko dugo niste videli ovakvu scenu pred Večiti derbi? (FOTO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.