DETALJI JEZIVE NESREĆE, TRENER VALEŽA OPISAO SAV UŽAS: Među povređenima i DETE! (VIDEO)
Saobraćajna nesreća fudbalera Veleža, Foto: Printscreen/Instagram/Crnahronikabih

priskočili u pomoć

DETALJI JEZIVE NESREĆE, TRENER VALEŽA OPISAO SAV UŽAS: Među povređenima i DETE! (VIDEO)

Vozač automobila izgubio je kontrolu u krivini i podleteo pod autobus u kome su bili igrači i stručni štab tima iz Mostara

Objavljeno: 20:18h

Trener slavnog bosanskog kluba izneo je svoje utiske nakon teškog udesa koji su doživeli on i njegovi fudbaleri.

Fudbaleri Veleža su doživeli saobraćajnu nesreću kada je pod njihov autobus podleteo automobil, a kako pišu tamošnji mediji ima dosta povređenih. Oni su krenuli put Srebrenika, gde ih sutra čeka utakmica 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. U mestu Srednje dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao i autobus u kojem su bili igrači mostarskog kluba.

Kako pišu tamošnji mediji, vozač automobila izgubio je kontrolu u krivini i podleteo je pod autobus Veleža. O tome je, za Avaz, govorio je i šef stručnog štaba tima iz Mostara Avdo Kalajdžić.

- Brzo smo reagovali i priskočili u pomoć povređenima iz smrskanog automobila - rekao je Kalajdžić i dodao: - U automobilu ih je bilo šest ili sedam. Među njima bilo je i jedno dijete, daj Bože da ostane živ. Boga molim za njega, jedva smo ga izvukli iz automobila, svi mi – igrači i treneri, morali smo odvaljivati delove automobila da bi pomogli povređenim. Kasnije je došla Hitna pomoć i odvezala povređene, njih četiri, pet, a sa nama su ostale dve devojke koje nisu bile teže povređene, a svi kritični putnici iz automobila su odvezeni u bolnicu - rekao je Kalajdžić za „Avaz„. Zbog nesreće je na lice mesta odmah je izašlo vatrogasno vozilo, kao i ekipa hitne pomoći, pošto je jedna osoba ostala zaglavljena u putničkom automobilu.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.