PARTIZAN ŽELI PUNE TRIBINE: Postoji način da BESPLATNO uživo gledate meč protiv Šerifa!
Grobari, Foto: Starsport

HUMANA AKCIJA

PARTIZAN ŽELI PUNE TRIBINE: Postoji način da BESPLATNO uživo gledate meč protiv Šerifa!

Svako ko da krv u Beogradu i Nišu dobija ulaznicu za susret

Objavljeno: 19:35h

Fudbalski klub Partizan spremio je besplatne ulaznice za revanš meč 1/16 finala Lige konferencije protiv Šerifa, uz jedan uslov koji navijači moraju da ispune.

Naime, crno-beli su odlučili da svako ko pokaže humanost i da krv u Beogradu i Nišu dobija ulaznicu za utakmicu u četvrtak (18.45 časova).

- Na osnovu potvrde o dobrovoljnom davanju krvi, koja se dobije na mestu davanja krvi - u „Institutu za transfuziju krvi Srbije“ ili u „Zavodu za transfuziju krvi Niš” – a koja se na blagajni stadiona „Partizan“ pokaže na uvid, dobija se ulaznica za meč FK Partizan - FK Šerif, za sektor po želji, izuzev za trbine „Istok – centar“ i „Zapad – centar“ stadiona „Partizan” - stoji u saopštenju crno-belih.

Davalac krvi može biti svaka zdrava, odrasla osoba, starosti od 18 do 65 godina za koju se lekarskim pregledom i proverom krvne slike, odnosno nivoa hemoglobina, utvrdi da davanje krvi neće ugroziti ni davoca ni primaoca krvi. Davalac mora ispunjavati sledeće kriterijume:

Grobari
foto: Starsport

- da je osoba zdrava, dobrog opšteg stanja, teža od 50 kg i telesne temperature do 37°C,

- pulsa između 50 - 100/min i krvnog pritiska ne iznad 24/14 kPa i ne ispod 13,3/8,66 kPa,

- limfne žlezde vrata i pazuha, jetra i slezina ne smeju biti uvećane,

- hemoglobin mora biti iznad 135 g/L (Hct = 0.38) za muškarce, odnosno 125 g/L (Hct = 0.4) za žene, a interval između davanja krvi je 3 meseca (12 nedelja) za muškarce i 4 meseca (16 nedelja) za žene.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.