"PRONAŠLI SMO NJEGOV PAR PATIKA": Oglasio se Atsuov agent, potresne reči obišle svet!
Kristijan Atsu, Foto: Simon West / Actionplus / Profimedia

drama se nastavlja

"PRONAŠLI SMO NJEGOV PAR PATIKA": Oglasio se Atsuov agent, potresne reči obišle svet!

Fudbaler se i dalje vodi kao nestao

Objavljeno: 20:20h

Vest da je bivši reprezentativac Gane Kristijan Atsu pronađen u ruševinama posle razornog zemljotresa u Turskoj ipak je demantovana pre par dana, a novih informacija još nema.

Agent Kristijana Atsua Nana Sešere izdao je novo saopštenje povodom nestalog fudbalera Prošle nedelje se pojavila informacija koju se preneli turski mediji, a prema kojoj je bivši fudbaler Čelsija i Njukasla živ izvučen iz ruševina i transportovan u lokalnu bolnicu. Da ipak nije tako saopštio je klupski lekar Hatajspor Gurbei Kahveci.

Kristijan Atsu
Kristijan Atsufoto: EPA/Nigel Roddis

Još se ne zna šta je sa Atsuom, a sada se opet oglasio njegov agent. - Prošlo je devet dana od zemljotresa i još nismo pronašli Kristijana. U Hataju sam sa njegovom porodicom i scene su nezamislive, srca su nam slomljena. Pronašli smo lokaciju njegove sobe i njegov par patika. Termalnom proverom su nam rekli da je živo pet ljudi ispod ruševina, ali sam na kraju dobio informaciju da to nije pouzdano i da samo može da se proveri preko mirisa, zvuka ili vida. Još nismo locirali Kristijana. Ovo je veoma teška situacija. Potrebna nam je pomoć, potreban nam je prevodilac ovde. Sve se sporo kreće, mnogi životi su izgubljeni zbog toga i zbog manjka radnika i spasioca. Pozivamo predsednika kluba da nam pomogne - objavio je njegov agent.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.