5 ljubimaca Grobara koji bi mogli na zimu da se vrate u Humsku! (VIDEO)

Da li će ih dovesti?

5 ljubimaca Grobara koji bi mogli na zimu da se vrate u Humsku! (VIDEO)

Crno-beli bi trebalo da renoviraju tim tokom zime, a navijači crno-belih bi sigurno voleli da ovih 5 igrača ponovo vide u omiljenom dresu
Objavljeno:

Očajni rezultati u domaćem šampionatu tokom jeseni naterali su čelnike Partizana da već planiraju potpuni remont tima tokom zimskog prelaznog roka. Novi sportski direktor Ivica Iliev zajedno sa trenerom Ljubinkom Drulovićem imaće težak zadatak da renovira tim koji je bio bušan na sve strane. U javnosti se već licitira sa potencijalnim imenima i uglavnom je reč o mogućim povratnicima.

Saša Pavlić Koky
Navijači crno-belih bi sigurno bili presrećni da ponovo vide neke od njih u crno-belom dresu, naročito one koji su učestvovali u podvigu 2011. godine kada se šampion Srbije plasirao u Ligu šampiona. Evo i tog spiska pojačanja koje bi Grobari želeli da vide u Humskoj. 1. Gabrijel Kleo - Ljubimcu Partizanovih navijača ističe ugovor za 20 dana sa Atletiko Paranenseom. Grobari još pamte njegove golove u derbiju i protiv Anderlehta i sigurno bi se do neba obradovali kada bi se on vratio.

Medo Kamara
Ivan Ivanov
Marko Jovanović
Vladimir Stojković

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.