NEJMAR PRIZNAO SUKOBE UNUTAR PSŽ-A! "Svađam se i sa svojom devojkom, pa nastavimo zajedno" (FOTO)
Nejmar, Foto: EPA/YOAN VALAT

"Bila je to mala diskusija"

NEJMAR PRIZNAO SUKOBE UNUTAR PSŽ-A! "Svađam se i sa svojom devojkom, pa nastavimo zajedno" (FOTO)

Ovo je moja šesta godina u klubu i stalno kruže neki tračevi, glasine, maliciozne priče..., rekao je Brazilac

Objavljeno:

Nejmar, jedan od najboljih fudbalera Pari Sen Žermena nalazi se u centru pažnje francuskih medija koji prenose da će biti prodat na leto.

Razlog je svađa sa sportskim direktorom Luisom Kamposom posle poraza "svetaca" na gostovanju Monaku (1:3).

- Bila je to mala diskusija, nismo se slagali. Raspravljali smo se, ali takve stvari se uvek dešavaju. Svađam se i sa svojom devojkom, pa nastavimo zajedno. Fudbal nije samo ljubav, nekada moraš i da se posvađaš da bi bio bolji. Tačno je da nam trenutno ne ide dobro, a u Pari Sen Žermenu nisu navikli da ekipa ne pobeđuje. Ali, diskusije su deo fudbala i pomažu nam da znamo ko šta misli. Ovo je moja šesta godina u klubu i stalno kruže neki tračevi, glasine, maliciozne priče... Ne znam šta bih rekao, ja nisam odgovoran za to. Ja sam sportista i takve stvari mogu da utiču na mene, ali ne mogu da se bavim svime što se piše i priča. Tužno je što se ovo pojavilo u javnosti, trebalo je da ostane među nama jer smo svakodnevno zajedno - rekao je Nejmar.

Šampion Francuske utorak dočekuje Bajern Minhen od 21 čas u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

- Liga šampiona je kao Svetsko prvenstvo. Osvaja onaj koji napravi najmanje grešaka. Pripremamo se da ih u potpunosti izbegnemo, nismo tu da bismo se šetali terenom. Razočarani smo zbog eliminacije iz domaćeg Kupa, moraćemo da analiziramo greške i popravimo se. Znamo šta treba da radimo. Šta je razlog poraza? Nemam objašnjenje. Moramo da ostanemo ujedinjeni i reagujemo, da pokažemo na terenu najbolju verziju Pari Sen Žermena - istako je Brazilac.

Dodao je da je meč sa Bajernom posebna prilika za sve, ali i njega jer voli velike mečeve.

- Volim da igram protiv velikih timova, jer se u takvim utakmicama od velikih igrača očekuje da se pokažu. Bajern je veliki klub sa sjajnim igračima. Osećam se odlično, i mentalno i fizički. Imali smo utakmice u kojima stvari nisu išle kao što smo zamislili. Kritike su normalna stvar, svako gleda fudbal drugim očima i ima svoje mišljenje. Ja to poštujem, kao što se uvek trudim da odigram najbolje što mogu kako bih pomogao klubu. Tako će biti do kraja sezone. Imam ogromno samopouzdanje jer znam koji su moji kvaliteti i gladan sam pobeda - zaključio je fudbaler Pari Sen Žermena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.