DUŠAN VLAHOVIĆ OD LETA DEO NAJBOLJEG NAPADA NA SVETU? Srbin napušta Juventus (FOTO)
Dušan Vlahović, Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

BOMBA!

DUŠAN VLAHOVIĆ OD LETA DEO NAJBOLJEG NAPADA NA SVETU? Srbin napušta Juventus (FOTO)

Napadač "stare dama" ima ugovor do leta 2026. godine, a ove sezone je u svim takmičenjima postigao devet i namestio tri gola

Objavljeno:

Spominjalo se u smiraj zimskog prelaznog roka da su agenti Dušana Vlahovića ponudili napadača Juventusa Real Madridu, ali ništa se nije dogodilo.

Ipak, ova "operacija" mogla bi da se dogodi u letnjem prelaznom roku, javlja "ESPN", a "kraljevski klub" smatra da neće pogrešiti sa zvezdom Serije A.

Dušan Vlahović
Dušan Vlahovićfoto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Reprezentativac Srbije došao bi kao direktna zamena za kapitena Karima Benzemu i pitanje da li bi mogli da igraju zajedno u tandemu.

Kao druga opcija pored nekadašnjeg špica Partizana i Fiorentine spominje se Rišarlison koji je očajan u Totenhemu, ali je bio odličan na Mundijalu u Kataru.

Karim Benzema
Karim Benzemafoto: Irina R. Hipolito / Zuma Press / Profimedia

Oko dolaska u prestonicu Španije ne bi trebalo da bude problema, jer bi stigao kod Militaa, Vinisijusa i Rodriga, svojih zemljaka iz Brazila.

"Los Blankosi" planiraju jačanje i ostalih delova tima, ali je "ESPN" za sada plasiramo informacije samo oko Dušana Vlahovića i Rišarlisona.

Rišarlison
Rišarlisonfoto: EPA/Friedemann Vogel

Srbin je ove sezone postigao devet golova u svim takmičenjima za "staru damu" uz tri asistencije, a prema Transfermarktu vrednost mu je 80.000.000 evra i ima ugovor do juna 2026. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.