TADIĆ SE VRAĆA U VOJVODINU? "Otišao je prerano da bi ostavio veći trag" (FOTO)
Dušan Tadić, Foto: Profimedia

OPA!

TADIĆ SE VRAĆA U VOJVODINU? "Otišao je prerano da bi ostavio veći trag" (FOTO)

Bili bismo oduševljeni da ga vratimo nazad i da mu zatim ponudimo i neku rukovodeću ulogu u klubu, rekao je Dragoljub Zbiljić, predsednik Novosađana

Objavljeno:

Dragoljub Zbiljić, predsednik Vojvodine otkrio je u intervjuu za italijanski "Tutomerkato" da bi Dušan Tadić karijeru mogao da završi na "Karađorđu".

Kapiten Ajaksa i reprezentacije Srbije karijeru je započeo u Novom Sadu, a kasnije otišao u Holadniju.

Dragoljub Zbiljić
Dragoljub Zbiljićfoto: FK Vojvodina

- Dušan Tadić je počeo karijeru kod nas. Otišao je prerano da bi ostavio veći trag. Možda bi na kraju karijere mogao da nam pomogne da osvojimo titulu. Bili bismo oduševljeni da ga vratimo nazad i da mu zatim ponudimo i neku rukovodeću ulogu u klubu. Da, govorimo o kapitenu Ajaksa i reprezentazcije Srbije. Svaka ideja koja je njemu zanimljiva, odgovaraće i nama - rekao je Zbiljić.

"Stara dama" i Bolonja potpisali su saradnju, a ova dva kluba spajaju Sinišu Mihajlovića, nedavno preminulu legendu srpskog fudbala.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlovićfoto: EPA/ANDREJ CUKIC

Prvi čovek Voše istakao je da je cilj ponovno osvajanje titule, a poslednja je u Srpsku Atinu stigla kada je upravo Miha bio deo "lala".

- Prvo, hvala Crvenoj zvezdi što je organizovala emotivnu ceremoniju sa nama. Možda mlađi ne znaju, ali Miha je prvi profesionalni ugovor potpisao sa Vojvodinom i 1989. nas vodio do titule prvaka države. On je legenda kluba i svetskog fudbala, lider koji je ostavio dubok trag - istakao je Zbiljić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.