SNIMAK PORODICE MIHAJLOVIĆ RASPLAKAO SRBIJU! Siniša sa suprugom i decom delio lekcije ljubavi! (VIDEO)
Siniša i Arijana Mihajlović sa decom, Foto: fk_vojvodina/Instagram

LEGENDE ŽIVE

SNIMAK PORODICE MIHAJLOVIĆ RASPLAKAO SRBIJU! Siniša sa suprugom i decom delio lekcije ljubavi! (VIDEO)

FK Vojvodina objavila emotivan snimak

Objavljeno: 17:44h

FK Vojvodina je bio deo oproštaja od Siniše Mihajlovića na Marakani koji je upriličila Crvena zvezda, ali novosadski crveno-beli će i na narednoj prvenstvenoj utakmici odati počast legendi srpskog i evropskog fudbala.

U subotu od 16 časova, ekipa Kolubare gostuje na stadionu "Karađorđe", a biće to meč pun emocija.

Voša je tim povodom na svom Instagramu objavila snimak Siniše Mihajlovića, iz perioda kada je odlučio da se oprosti od fudbalske karijere upravo u Novom Sadu.

Miha je na legendarnom snimku predstavio svoju suprugu Arijanu i svoje četvoro dece, pošto je najmlađi Nikolas rođen tek kasnije, a zatim u hvalospevima pričao o Novom Sadu.

- Ja svaki slobodan trenutak dolazim u Novi Sad, da iskoristim. Nisam rođen u Novom Sadu, već u Vukovaru, ali došao sam sa 18 godina u Novi Sad, tu sam počeo profesionalnu fudbalsku karijeru i tu ću i da je završim.

- Za mene je Novi Sad najlepši grad na svetu, a Novosađani najbolji ljudi na svetu. Imao sam tu čast da budem počasni građanin Novog Sada, što je najvažnije priznanje, veće i od onih koje sam osvojio kao fudbaler, osvojio sam 17 trofeja, sve što se u fudbalu može osvojiti, ali ovo priznanje za počasnog građanina Novog Sada se delilo po tome kakav si čovek, a za mene je uvek važnije bilo da budem bolji čovek nego što sam fudbaler - pričao je svojevremeno Mihajlović.

Podsetimo, Mihi su Zvezda i Vojvodina odali počast na prvoj utakmici koja je posle njegove smrti odigrana na Marakani, kada su njegovim sinovima Dušanu i Nikolasu uručeni dresovi Zvezde, ali i Vojvodine.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.