NIKO NE ZNA DA LI JE FUDBALER ŽIV! Pojavila se vest da je u bolnici, ali tamo ga nisu pronašli!
Kristijan Atsu, Foto: Simon West / Actionplus / Profimedia

šok!

NIKO NE ZNA DA LI JE FUDBALER ŽIV! Pojavila se vest da je u bolnici, ali tamo ga nisu pronašli!

Agonija se nastavlja, svi se nadaju najboljem

Objavljeno:

Vest da je bivši reprezentativac Gane Kristijan Atsu pronađen u ruševinama posle razornog zemljotresa u Turskoj ipak je demantovana.

U utorak se pojavila informacija koju se preneli turski mediji, a prema kojoj je bivši fudbaler Čelsija i Njukasla živ izvučen iz ruševina i transportovan u lokalnu bolnicu. Da ipak nije tako saopštio je klupski lekar Hatajspor Gurbei Kahveci. - Kada smo čuli vest da je odveden u bolnicu Dortjol, odmah smo otišli tamo, ali njega i Savuta nije bilo - rekao je za tamošnje medije.

Kristijan Atsu
Kristijan Atsufoto: EPA/Jorge Zapata

Osim za fudbalerom, potraga se nastavlja i za sportskim direktorom kluba Tanerom Savutom, koji je sa Atsuom bio na devetom spratu zgrade.

I trener Hataja Volkan Demire je, nažalost, potvrdio isto. - Još nema vesti o njima. Zar ne bih podelio informaciju da su pronađeni? Molim vas ne objavljujte da je neko preživeo dok ne dobijete potvrdu. Ljudi imaju porodice, pate, a bol raste. Spasioci rade dan i noć, nadam se da će obojica biti pronađeni. Puna podrška njihovim porodicama. Fudbaler je dan pre zemljotresa koji je sa zemljom sravnio regiju o grada Gazijantepa postigao pobedonosni gol za svoj tim u utakmici protiv Kasimpaše.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.