Sada je i zvanično, potpisao je Slaviša Jokanović! (FOTO)
Foto: Profimedia

gotovo!

Sada je i zvanično, potpisao je Slaviša Jokanović! (FOTO)

- Nikad nisam krio da želim da ostanem u Fulamu i dovršim projekat koji smo zajedno počeli. Ovo je fantastičan klub, koji ima istoriju i tradiciju
Objavljeno:

Slaviša Jokanović nastavlja misiju u Fulamu. Srpski fudbalski trener potpisao je novi ugovor sa londonskim crno-belima i ostaće na toj funkciji do 2019. godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On je u Fulam došao u decembru 2015. godine pošto je prethodno uveo Makabi iz Tel Aviva u Ligu šampiona.

- Nikad nisam krio da želim da ostanem u Fulamu i dovršim projekat koji smo zajedno počeli. Ovo je fantastičan klub, koji ima istoriju i tradiciju. Ponosan sam što sam deo Fulama i nadam se da ću i sam bar malo da ulepšam priču ovog kluba - rekao je Jokanović za klupski sajt.

U prvoj sezoni Jokanović je sa Fulamom izborio opstanak u Čempionšipu, a u ovoj crno-beli mogu da se bore i za ulazak u Premijer ligu.

Jokanović je zbog napadačkog stila igre stekao simpatije velikog broja navijača Fulama koji su po društvenim mrežama, ali i na stadionu zahtevali da on ostane.

- Moj prioritet broj jedan bio je da produžimo saradnju sa Slavišom. Oduševljen sam što smo postigli dogovor. Znam i da navijači dele taj stav - naveo je sportski direktor Fulama Toni Kan.

BONUS VIDEO - Čirlidersice Partizana na utakmici sa PAOK-om

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.