PARTIZANU NIJE VALJAO, A SADA PAO REKORD! Mladi srpski napadač ide u Belgiju, ali se raduju i crno-beli
Nekadašnji tim Partizana, Foto: Starsport©

grom iz vedra neba

PARTIZANU NIJE VALJAO, A SADA PAO REKORD! Mladi srpski napadač ide u Belgiju, ali se raduju i crno-beli

Deo kolača imaće i crno-beli

Objavljeno: 20:15h

Srpski napadač i nekadašnji fudbaler Nikola Štulić novi je član belgijskog Šarlroa.

Njegovom doskorašnjem timu Radničkom iz Niša na ime obeštećenja pripašće 750.000 evra, što je rekordno prihodovanje tog kluba u izlaznim transferima.

Deo "kolača" ima i Partizan kojem pripada 30 odsto odnosno oko 225.000 evra, dok će Radnički u slučaju da belgijski klub proda Štulića dobiti 10 odsto od obeštećenja

Podsetimo, nedavno je Novica Tončev, prvi čovek Radničkog, najavio ovakav epilog.

Nikola Štulić
Nikola Štulićfoto: Starsport©

- Do sada je najveći ’u komadu’ bio transfer Stefana Mitrovića u Crvenu zvezdu za 500.000 evra, ali smo od prodaje Nikole Čumića i Lazara Ranđelovića Olimpijakosu dobili nešto malo više novca, međutim u nekoliko tranši. E, upravo je tu kvaka, želimo da se dogovorimo oko cifre koju bismo odmah dobili, a ne ovo, nude mi ovoliko sad, onoliko kroz rate, pa bonuse. Treba mi matematičar da bismo izračunali koliko će klub da zaradi. Razumem skepsu u jednom delu javnosti, jer i iz drugih klubova idu priče o milionima, pa niko nije prodao nekog svog prvotimca ove zime a ovo bi zaista trebalo da bude najzvučniji transfer u srpskom fudbalu u ovom prelaznom roku - zaključio je tada Tončev.

Podsetimo, Štulić je ove sezone postigao 12 golova u svim takmičenjima. Od tog broja, čak 10 u Superligi i ispred njega su samo Rikardo Gomeš i Mladen Bojović.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.