PETRIĆ UPRKOS PORAZU ZADOVOLJAN UČINKOM NA POSLEDNJOJ UTAKMICI: Igrači su definitivno fizički spremni!
Gordan Petrić, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

TAKO KAŽE

PETRIĆ UPRKOS PORAZU ZADOVOLJAN UČINKOM NA POSLEDNJOJ UTAKMICI: Igrači su definitivno fizički spremni!

Opet se vraćam na to da su igrači bili ovde 16 dana

Objavljeno:

Gordan Petrić bio je zadovoljan ukupno odrađenim poslom nakon 16 dana priprema u Antaliji, uprkos dva poraza poslednjeg dana boravka u Turskoj.

Posle meča protiv CSKA iz Moskve (1:2), Petrić je istakao da su igrači definitivno spremni na fizičkom planu za nastavak sezone koji je zakazan za 5. februar protiv Napretka u Kruševcu.

- Generalno sam zadovoljan, ono što smo planirali, to smo i uradili što se tiče treninga. Igrači su definitivno fizički spremni. Imali smo utakmice u kojima smo kombinovali sastave i svi igrači koji su odigrali, zaslužili su da budu u prvoj postavi. Ko će biti u njoj, zavisi od naše odluke u narednih sedam ili osam dana - rekao je Petrić za TV "ArenaSport".

Da li je već iskristalisano ko će biti u prvoj postavi u Kruševcu i protiv Šerifa u šesnaestini finala Lige konferencije?

Gordan Petrić, Saša Zdjelar, Svetozar Marković
foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

- Sigurno da imam za Kruševac, ta utakmica će biti zahtevna. Uvek je Napredak nezgodan na svom terenu, a pitanje je i da li će teren biti onakav kako nama odgovara. Sigurno za prvu utakmicu imamo ideju ko će igrati -

Da li će mladi igrači dobiti veću šansu u prolećnoj polusezoni?

- Realno, ovih 21,22 igrača koji su u rosteru, oni će izvući polusezonu. Ne samo mladi igrači, nego svi su dobili minutažu, to mi je bilo bitno, da svi dobiju šansu -

Čime bi Petrić bio zadovoljan na kraju sezone?

- Opet se vraćam na to da su igrači bili ovde 16 dana, nijedan problem nismo imali ni ovde sa njima, ni u Beogradu. Sve što je bilo u planu da se odradi, odradili smo. Možda smo preterali sa dve utakmice u toku dana, ali su dobru minutažu odradili i, opet ponavljam, sigurno su fizički spremni - poručio je Gordan Petrić.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.