PREDLOG PRIHVAĆEN! Zvezda i Partizan od naredne nedelje igraju novu ligu!
Foto: Saša Pavlić Koky

Po ugledu na Evropu...

PREDLOG PRIHVAĆEN! Zvezda i Partizan od naredne nedelje igraju novu ligu!

U pitanju je liga kakve se igraju širom cele Evrope, a služe za što bolji razvoj mladih igrača, kao i onih koji nemaju mesta u prvom timu
Objavljeno:

FSS i zvanično pokreće novo takmičenje. U pitanju je Liga B timova. Ovu ideju je predsednik našeg vodećeg fudbalskog tela Slaviša Kokeza predočio čelnicima Čuke, Zvezde i Partizana kada ih je posetio na pripremama, a sada je Žurnal objavio najnovije informacije vezane za takmičenje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Za ligu B timova prijavilo se 10 klubova, superligašima će se proključiti još dva prvoligaša, Zemun i Bežanija. Biće to neformalno takmičenje, a sve utakmice igraće se ui Staroj Pazovi – rekao je za Žurnal Vladimir Bulatović, direktor Super lige.

Do sada su se za ligu B timova prijavili: Crvena zvezda, Partizan, Čukarički, Rad, Voždovac, Vojvodina, Mladost iz Lučana, Spartak, Bežanija i Zemun.

TORCIDA IZ SPLITA NA SVETOJ ZVEZDINOJ ZEMLJI: Ludo hrabri navijač Hajduka došao među Delije na Marakanu! (FOTO)

Ovo će biti pilot projekat, a zvanično takmičenje će početi od juna. Liga bi trebalo da startuje sledeće nedelje, nije još definisano ko će biti konkretno zadužen za takmičenje, mada će i to biit određeno. U slučaju da tereni u Staroj Pazovi budu zauzeti zbog priprema reprezentacija, utakmice će se igrati na Adi ili u SC Teleoptik – zaključio je Bulatović.

Englezi pitali Evertona da li napušta Srbiju posle sramote na Banjici! Evo šta im je on rekao! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Igrači Zvezde i Partizana zajedno pevaju pred početak Derbija!

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.