Oglasili se i fudbaleri Rada! Everton je nas provocirao, a mi smo stavljeni na stub srama! (VIDEO)
Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

novo saopštenje!

Oglasili se i fudbaleri Rada! Everton je nas provocirao, a mi smo stavljeni na stub srama! (VIDEO)

Posle Građevinara, te rukovodstva Partizana, saopštenjem za javnost oglasili su se i igrači ekipe Nebojše Petrovića
Objavljeno:

Meč između fudbalera Rada i Partizana na otvaranju prolećnog dela Superlige je privukao mnogo pažnje domaćih, ali i inostranih medija... Nažalost, ne zbog fudbala već zbog ružnih stvari.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Svi pričaju o incidentima po završetku susreta, kad se u centru pažnje našao Everton Luiz.

Žestok odgovor Partizana povodom skandala na meču sa Radom! (VIDEO)

Posle Građevinara, te rukovodstva Partizana, saopštenjem za javnost oglasili su se i fudbaleri ekipe Nebojše Petrovića, koji tvrde da ih je brazilski vezista provocirao za vreme duela.

Everton je provocirao hvatanjem za međunožje?! Igrači Rada su sprečili veći izgred?! Ovo je skandalozno saopštenje FK Rad! (VIDEO)

- Mi, igrači Rada smo odlučili da se oglasimo zajedničkim saopštenjem, posle neviđene medijske hajke koja se povela protiv nas posle utakmice protiv Partizana. Verujemo da su neki pojedinci vređali Evertona na rasnoj osnovi, tokom utakmice nismo čuli vređanja, saznali smo za njih posle završetka meča. Izražavamo žaljenje zbog toga i osuđujemo takav postupak. Želimo da istaknemo da je naša reakcija usledila kao odgovor na pomenute provokacije Evertona Luiza, kao i na njegov neprimeren i nesportski gest, kad je došao do tribine sa navijačima Rada.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.