"NA TEREN SE POSLE OPORAVKA OD POVREDE VRAĆAJU VLAHOVIĆ I POGBA"! Alegri otkrio kada će Srbin biti u timu (FOTO)
Masimilijano Alegri i Dušan Vlahović, Foto: Profimedia

"Ništa se ne menja"

"NA TEREN SE POSLE OPORAVKA OD POVREDE VRAĆAJU VLAHOVIĆ I POGBA"! Alegri otkrio kada će Srbin biti u timu (FOTO)

Moramo da učinimo šta možemo, da budemo tihi i da se uhvatimo u koštac sa ovim izazovom, rekao je trener Juventusa na pitanje kako dalje posle oduzimanja 15 bodova

Objavljeno:

Fudbaleri Juventusa danas od 20.45 dočekuju Atalantu u 19. kolu Serije A i to će biti prvi meč posle oduzimannja 15 bodova zbog finansijskih malverzacija.

Masimilijano Alegri, trener kluba iz Torina otkrio je kada će se na teren vratiti reprezentativac Srbije Dušan Vlahović.

Masimilijano Alegri i Dušan Vlahović
Masimilijano Alegri i Dušan Vlahovićfoto: EPA/Alessandro di Marco

- Ništa se ne menja. I dalje moramo da osvajamo bodove. Moramo da pokušamo da pobedimo Atalantu, jer će nam to doneti sedmo mesto na tabeli. Imamo utakmice u Ligi Evrope, Kupu Italije...Moramo da igramo najbolje što možemo. Sledeće nedelje na teren se posle oporavka od povreda vraćaju Vlahović i Pol Pogba - rekao je Alegri.

"Stara dama" je pre kazne imala 37 bodova i bila treća na tabeli i borila se za Ligu šampiona, a bila je i u konkurenciji za titulu u Seriji A.

Dušan Vlahović
Dušan Vlahovićfoto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

- Pre kazne smo imali 37 bodova, šansu za Ligu šampiona, a možda smo mogli da se borimo i za titulu u Seriji A. Moramo da odradimo ono što nam je dužnost. Konačna odluka će biti doneta za dva meseca. Ne smemo da dozvolimo sebi da sada tugujemo, jer nismo uradili ono što smo morali - istakao je Masimilijano.

Italijanski mediji prenose da su Veston Mekeni, Adrijen Rabio i Vojćeh Ščensni najavili da će napustiti bjanko-nere, a Vlahović je pružio podršku svom timu.

Adrijen Rabio
Adrijen Rabiofoto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

- Ja sam trener Juventusa. Tako će i da ostane, osim ako me ne oteraju iz kluba. Postoje trenuci u kojima bi trebalo kada je teško pokazati odgovornost. Moramo da učinimo šta možemo, da budemo tihi i da se uhvatimo u koštac sa ovim izazovom. Siguran sam da će momci da daju svoj maksimum - zaključio je trener Juventusa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.