JEDINI POBEDIO ARGENTINU NA SP, A SADA SE VRAĆA U DOMOVINU? Renar blizu klupe bivšeg rivala Partizana u Evropi
Erve Renar na utakmici Argentine i Saudijske Arabije, Foto: EPA/NOUSHAD THEKKAYIL

BIĆE MU TEŠKO

JEDINI POBEDIO ARGENTINU NA SP, A SADA SE VRAĆA U DOMOVINU? Renar blizu klupe bivšeg rivala Partizana u Evropi

Erve ima ugovor sa Saudijskom Arabijom do 2027. godine, a sa svojom selekcijom savladao je svetskog prvaka sa 2:1 u prvom kolu grupe C

Objavljeno:

Erve Renar (54) jedan je od heroja nedavnog Svetskog prvenstva u Kataru čiji je bio učesnik kao selektor Saudijske Arabije.

Podsetimo, njegova selekcija osvojila je tri boda i to pobedom posle preokreta nad Argentinom od 2:1 u prvom kolu grupe C.

Slavlje fudbalera Saudijske Arabije posle pobede nad Argentinom
Slavlje fudbalera Saudijske Arabije posle pobede nad Argentinomfoto: EPA/Noushad Thekkayil

"Gaučosi" su kasnije postali svetski šampioni, a stratega selekcije sa Bliskog istoka mogli bismo da gledamo u evropskom klupskom fudbalu.

Naime, francuski stručnjak mogao bi da se vrati u domovinu jer se spominje kao novi trener Nice koja je 10. na tabeli Lige 1.

Erve Renar
Erve Renarfoto: EPA/Mohamed Messara

Trenerska priča Renara je fenomenalna, ali on ima ugovor sa Saudijskom Arabijom do 2027. godine, a kod kuće je radio u Lilu i Sošou.

Klub sa Azurne obale rastao se pre nedelju dana sa Lusijanom Favreom kome je ovo bio drugi mandat, ali se završio posle samo šest meseci.

Erve Renar
Erve Renarfoto: EPA/ FRIEDEMANN VOGEL

Pored očajnih rezultata u ligi, crveno-crni ispali su u kupu od trećeligaša, iako imaju imena poput Šmajhela, Dantea, Barklija i Remzija.

Nica je ove sezone u grupnoj fazi Lige konferencija igrala sa Partizanom 1:1 u Beogradu, dok je kod kuće slavila sa 2:1 i plasirala se direktno u osminu finala.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.