ZVEZDA (KONAČNO) NAŠLA DESNOG BEKA? Igrao za Sporting, PSV, Atletiko, koštao 11.000.000 evra!
Santjago Arijas (desno), Foto: EPA/Roman Rios

REPREZENTATIVAC

ZVEZDA (KONAČNO) NAŠLA DESNOG BEKA? Igrao za Sporting, PSV, Atletiko, koštao 11.000.000 evra!

fudbalera želi i argentinski Independijente, ali i nepoznati klub iz Španije

Objavljeno:

Crvena zvezda je rešila da ove zime napravi tim za Ligu šampiona, a kako se čuje iz Kolumbije, u Ljutice Bogdana su zainteresovani za reprezentativca te zemlje, iskusnog Santijaga Arijasa.

Izuzev Zvezde, ovog fudbalera želi i argentinski Independijente, ali i nepoznati klub iz Španije, tvrdi novinar Pepe Sijera, koji takođe ističe da bi Santijago AriJas mogao da pronađe novi klub već do kraja januara.

Arijas je igrač bogatog iskustva, koji se na velikoj fudbalskoj sceni nalazi još od 2011. godine kada je stigao u Sporting iz Lisabona. Dve godine u ovom klubu su bile dovoljne da ode putem Ajdnhovena i obuče crveno-beli dres PSV-a, kada postaje vrhunski igrač.

Nove dobre partije su ga preporučile Atletiko Madridu, koji je za njega platio čak 11 miliona evra. Ipak, nije se na Vandi Metropolitano pokazao, usledile su pozajmice u Leverkuzen i Granadu, da bi ovog leta ostao bez kluba.

Najveća tržišna vrednost ovog fudbalera jeste 20 miliona evra, međutim, već šest meseci nema klub, ali ima ozbiljnu istorju povreda...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.