UŽASNA VEST: Otac Ivice Dragutinovića izvršio SAMOUBISTVO!
Ivica Dragutinović, Foto: Profimedia

tragedija

UŽASNA VEST: Otac Ivice Dragutinovića izvršio SAMOUBISTVO!

Vatrogasci su iz reke Lim izvukli telo muškarca za koga se pretpostavlja da je Radoje Dragutinović

Objavljeno: 11:48h

Otac bivšeg reprezentativca Srbije Ivice Dragutinovića izvršio je samoubistvo na svoju krsnu slavu, potvrdio je Telegraf.

Kako je preneo Blic, vatrogasci su iz reke Lim izvukli telo muškarca za koga se pretpostavlja da je otac bivšeg reprezentativca Srbije, Radoje Dragutinović (76).

Njegovo telo prošle noći primećeno je kako pluta Limom na potezu između Prijepolja i Bistrice o čemu su obavešteni vatrogasci koji su jutros izvukli telo.

Takođe, mediji prenose i to da su vatrogasci iz Prijepolja prošle noći dobili poziv oko 01.10 da je u mestu Drenova u toj opštini nepoznata osoba sletela kolima u reku.

Vatrogascima je bilo potrebno dva sata da iznesu telo poginule osobe iz reke. Nakon toga je ekipa Hitne pomoći mogla samo da konstatuje smrt. Policija je obavila uviđaj i utvrđuju se okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.

Ivica Dragutinović
Ivica Dragutinovićfoto: News1/Dragan Kadić

Ivica Dragutinović je za selekciju Srbije odigrao ukupno 50 utakmica. Za samostalnu Srbiju je nastupao 22 puta, za Srbiju i Crnu Goru u 19 navrata, dok je SR Jugoslaviju predstavljao devet puta.

Učestvovao je na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj 2006. godine.

Karijeru je počeo Polimlju, igrao je i za Bor i čačanski Borac u Srbiji. U inostranstvu je igrao za Gent i Standard u Belgiji, a odlične partije je pružao u dresu Sevilje čiji je član bio od 2005. do 2011. godine.

Ivica Dragutinović
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Sa Seviljom je dva puta osvojio Kup UEFA, jednom UEFA Superkup, dva puta je bio osvajač Kupa Španije i jednom Superkupa te države.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.