"POSLE SINIŠE, IZGUBIO SAM JOŠ JEDNOG BRATA": Selektor Italije UTUČEN nakon gubitka dvojice prijatelja u 3 nedelje!
Siniša Mihajlović i Roberto Manćini, Foto: EPA/Daniel Dal Zennaro

tuga

"POSLE SINIŠE, IZGUBIO SAM JOŠ JEDNOG BRATA": Selektor Italije UTUČEN nakon gubitka dvojice prijatelja u 3 nedelje!

Bio mi je kao mlađi brat, tako sam ga zvao... - priča neutešni Manćini

Objavljeno:

Italija je i dalje potresena preranom smrću dva fudbalska velikana, prvo Siniše Mihajlovića 16. decembra pa šestog januara Đanluke Vijalija.

Selektor reprezentacije Italije, Roberto Manćini, bio je vrlo blizak prijatelj s obojicom. Sva trojica su početkom devedestih igrali u Sampdoriji, Manćini i Vijali duže, a Roberto i Siniša su se kasnije opet ujedinili u Laciju.

Siniša Mihajlović, Đanluka Vijali
foto: Printscreen/Instagram/ariannamihajlovic

Manćini je posle Mihine smrti jedva podneo drugi udarac i odlazak Vijalija.

- Bio mi je kao mlađi brat, tako sam ga zvao... Upoznali smo se kada smo imali po 16 godina i nikada nismo napustili jedan drugoga - rekao je Manćini za italijansku "Republiku" u oproštaju od prijatelja i saradnika Vijalija, sa kojim je zajedno plakao od sreće u leto 2021. godine posle osvajanja Evropskog prvenstva.

- Pričali smo poslednji put u Londonu, ali nije imao snage u glasu. Borio se kao lav. Pričali smo o svemu i čak me je pitao kako je prošao trening kamp mlade reprezentacije Italije. Nekoliko dana posle smrti Siniše, izgubio sam još jednog brata - dodao je selektor Italije, a koliko su njih dvojica bili povezani najbolje govori što je i Robertova majka dala izjavu.

Gabrijele Gravina, Siniša Mihajlović, Roberto Manćini
foto: EPA/ RICCARDO ANTIMIANI

- Đanluka mi je bio kao sin, ali ne želim da pričam nešto što će zasmetati njegovoj majci, znam koliko pati u ovim trenucima. Svi znaju koliko su dobri prijatelji bili moj sin Roberti i Đanluka, osećam veliki bol i tugu i ne mogu da zamislim kako se osećaju članovi njegove porodice. Pratimo Đanluku još od kada je sa Robertom igrao u Sampdoriji, gledali smo ga kako raste i teško je sada naći prave reči - poručila je Marijana Puolo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.