ĆAVI U SUKOBU SA LAPORTOM OKO ZAMENE ZA LEGENDU BARSE! Trener hoće Španca, a predsednik Portugalca (VIDEO)
Ćavi, Foto: EPA/Alejandro Garcia

RASPRAVA

ĆAVI U SUKOBU SA LAPORTOM OKO ZAMENE ZA LEGENDU BARSE! Trener hoće Španca, a predsednik Portugalca (VIDEO)

Problem oko želje stratega Katalonaca je otkupna klauzula od 60.000.000 evra, dok prvi čovek kluba kao prednost svog pika vidi u poznanstvu sa menadžerom igrača

Objavljeno:

Kapiten Barselone Serhio Buskets na kraju sezone napustiće klub po prvi put u karijeri pošto mu ističe ugovor poslednjeg dana juna 2023. godine.

Katalonci ne mogu da se dogovore oko izbora za zamenu defanzivnog vezista, a u sukobu mišljenja su trener Ćavi i predsednik Đoan Laporta.

Đoan Laporta
Đoan Laportafoto: EPA/Alejandro Garcia

Kako prenose mediji u ovom gradu, strateg Barse želi Martina Zubimendija (23) iz Real Sosijedada, dok prvi čovek kluba hoće Rubena Neveša (25).

Problem oko prvog je otkupna klauzula od 60.000.000 evra što Barselona neće da plati, dok asu Vulverhemptona ističe ugovor u junu 2024. godine

Laporta igra i na kartu Žorža Mendeša sa kojim je veliki prijatelj, a ovaj je menadžer reprezentativca Portugala i mogao bi da spusti cenu kod "vulvsa".

Ćavi pak smatra da Neveš nije dobra opcija zako zadnji vezni u formaciji 4-3-3 i zato smatra da je Zubimendi bolje rešenje.

Ipak, Busketsova primarna zamena ostaje Frenki de Jong koji ostaje deo Barselone, ali će dobiti konkurenciju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.