TERZIĆ POSLAO JASNU PORUKU: Najavio remont ekipe, a govorio i o bodovnoj razlici u odnosu na Partizan!
Zvezdan Terzić, Foto: Starsport©

ISKRENO

TERZIĆ POSLAO JASNU PORUKU: Najavio remont ekipe, a govorio i o bodovnoj razlici u odnosu na Partizan!

Sportski direktor Crvene zvezde pozvao je igrače na visok profesionalizam, kako u treningu, tako i u svakodnevnom životu

Objavljeno: 15:55h

Sportski direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poručio je danas na okpupljanju ekipe za zimske pripreme da se "nada da će sa osmehom dočekati kraj prvenstva i da će slaviti još jednu titulu".

Fudbaleri Zvezde počeli su zimske pripreme i odradili prvi trening u 2023. godini.

- Pre svega da vam čestitam Novu godinu i poželim zdravlje, vama i vašim porodicama. Nadam se da ćemo sa osmehom dočekati kraj prvenstva u maju i da ćemo slaviti još jednu titulu. Svesni smo da imamo 10 bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, ali smo svesni da je moglo bolje, s obzirom na vaš kvalitet. Ne bih voleo da se bodovna razlika smanjuje - rekao je Terzić.

Zvezdan Terzić
foto: FK Crvena zvezda

Terzić je pozvao igrače na "visok profesionalizam, kako u treningu, tako i u svakodnevnom životu, ishrani".

- Veliki je pritisak, traži se više, jače i bolje od uradjenog. Svesni ste toga, dugo ste ovde, očekivanja su velika i hajde da narod koji voli Zvezdu bude zadovoljan vašim igrama. Ne sumnjam da će to biti kako treba. Srećno - dodao je on.

Direktor Zvezde je rekao i da se nada "da će testovi pokazati da su se držali plana šefa stručnog štaba" i dodao da "bez obzira na 10 bodova prednosti, nema opuštanja, jer je Partizan veliki klub".

- Predstoji nam remont ekipe u narednih šest meseci, to sam već i najavio, i to ćemo sprovesti, tako da će od leta kada budemo u grupnoj fazi Lige šampiona, Zvezda igrati drugačije - dodao je Zvezdan Terzić.

Zvezdan Terzić
foto: Starsport©

Terzić je rekao i da je cilj Zvezde u nastavku sezone da se uveća bodovna prednost u odnosu na Partizan.

- Očekujem da završimo sa još većom razlikom sezonu, jer verujem u trenera, tim, i siguran sam da ćemo se dobro spremiti na pripremama kako bi dominantno bili šampioni - dodao je Zvezdan Terzić.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.