PAKLENI PLAN SAUDIJACA: Španci bruje - Ronaldu stižu dvojica saigrača iz Reala!
Ronaldo, Ramos i Modrić, Foto: EPA/Friedemann Vogel

da li je ovo moguće?

PAKLENI PLAN SAUDIJACA: Španci bruje - Ronaldu stižu dvojica saigrača iz Reala!

Portugalac uzburkao fudbalski svet, ali to nije sve

Objavljeno: 20:16h

Fudbalski klub Al Nasr iz Saudijske Arabije je uspeo da dovede jednog od najboljih fudbalera današnjice, Kristijana Ronalda, ali bogati klub ne želi da se zaustavi kod Portugalca.

Zarad jačanja ekipe, ali i popularizacije fudbala u Saudijskoj Arabiji koja izvesno sprema kandidaturu za organizaciju Mundijala 2030. godine, čelnici Al Nasra žele još jednu zvezdu svetskog fudala.

Kako piše ugledni španski list "Marka", koja je prva i prenela dogovor Portugalca i Saudijaca, Al Nasr želi dvojicu bivših Ronaldovih saigrača iz Reala, Luku Modrića i Serhija Ramosa. Dok je sa defanzivcem situacija vrlo povoljna, jer Ramos nije igrač koji je preko potreban Pari Sen Žermenu, otud Al Nasr vidi svoju šansu, kod Modrića, ipak, postoje veće poteškoće u vezi sa eventualnim transferom.

Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldofoto: EPA/Jose Sena Goulao

Hrvatskom kapitenu ugovor sa madridskim klubom ističe na kraju sezone, pregovori oko novog još nisu započeli, ali "Marka" naglašava da je to najmanji problem te da će se Modrić i Real zasigurno lako dogovoriti. Dalje, isti izvor piše da su se Modriću, uz Saudijce, obratili i klubovi iz Sjedinjenih Američkih Država.

Inter Majami bio je najkonkretniji te u svojoj ekipi želi spojiti Modrića i Mesija, koji, uzgred, ima apartman u luksuznom kvartu u ovom gradu.

Nažalost, svim ovim velikanima polako ističe vreme, pa će biti zanimljivo gde će odlučiti da završe karijeru.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.