VELIKA TRKA ZA DOVOĐENJE SVETSKOG PRVAKA: Postaće jedan od najplaćenijih fudbalera svih vremena!
Fudbalska reprezentacija Argentine, Foto: EPA/Rungroj Yongrit

stižu ponude

VELIKA TRKA ZA DOVOĐENJE SVETSKOG PRVAKA: Postaće jedan od najplaćenijih fudbalera svih vremena!

Enco Fernandez se i dalje nalazi u Buenos Ajresu na odmoru

Objavljeno: 16:43h

Vezista Enco Fernandez koji je sa Argentinom osvojio titulu prvaka sveta u Kataru, gde je izabran za najboljeg mladog fudbalera Mundijala, nalazi se pred odlaskom iz Benfike u megalomanskom transferu.

U Lisabon su stigle dve ponude u izbosu od čak 127 miliona evra, javlja ugledna A Bola. Za sada se ne zna koji su tačno klubovi u pitanju, ali se pretpostavlja da je jedan Mančester junajted.

Otkriveno je da se za Enca vodi borba između velikana iz Premijer lige, ali i LaLige, kao i da se sprema čak treća ponuda za Enca.

Enco Fernandez
foto: EPA/Georgi Licovski

Pomenute ponude koje je menadžer Žorže Mendeš stavio na sto direktoru Ruiju Košti su čak za sedam miliona veće nego što iznosi izlazna klauzula iz ugovor 21-godišnjeg Argetinca. Igrač se i dalje nalazi u Buenos Ajresu na odmoru posle titule, ali će uskoro da se vrati u Evropu kako bi izdejstvovao transfer od kojeg ga dele formalnosti već u januaru. Ostaje samo da se vidi koji klubovi su u pitanju, ali je jasno da nema puno onih koji mogu da plate pomenutu cifru od koje se zavrti glava. Ukoliko se sve uspešno završi, Enco Fernandez postaće peti najskuplji fudbaler svih vremena. Ispred njega bi bili samo Filipe Kutinjo (Liverpul - Barselona, 135 miliona), Usman Dembele (Borusija Dortmund - Barselona, 140 miliona), Kilijan Mbape (Monako - Pari Sen Žermen, 180 miliona) i Nejmar (Barselona - Pari Sen Žermen, 222 miliona).

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.