PUKLO! Ništa od povratka Mesija u Barselonu - Oglasio se najvažniji čovek za operaciju (FOTO)
Lionel Mesi, Foto: EPA/Raul Martinez

KRAJ NADANJA

PUKLO! Ništa od povratka Mesija u Barselonu - Oglasio se najvažniji čovek za operaciju (FOTO)

Leo je u dresu Barse od leta 2004. do 2021. godine osvojio 34 trofeja, a rekord je proboju utakmica (778) i golova (672)

Objavljeno:

Lionel Mesi (37) osvojio je Svetsko prvenstvo u Kataru kao kapiten Argentine, a sada su počela nagađanja oko toga gde će nastaviti karijeru na leto.

"Gaučos" ima ugovor sa Pari Sen Žermenom do leta 2023. godine, a priča se o produžetku saradnje ili povratku u Barselonu.

1 / 10 Foto: EPA/ Raul Martinez

O drugoj opciji otvoreno je pričao Đoan Laporta, predsednik Katalonaca, a po njegovim rečima trenutno je bliža prva solucija.

- Očigledno je da bih voleo da se Mesi jednog dana vrati. Voleo bih, ali ne možemo da izgradimo tim na temelju očekivanja. On je igrač PSŽ, ima ugovor sa njima. Upravo je osvojio Svetsko prvenstvo. Vrlo smo srećni zbog njega. Ono što ne želim jeste da ne stvaram očekivanja koja su vrlo teška - izjavio je Laporta i nastavio:

1 / 10 Foto: EPA/JIJI PRESS

- Uzeli smo kredit da se spasi klub jer je bio u vrlo teškoj situaciji. Sada je La Liga postavila ograničenja na korištenje kredita. Bilo bi moguće izvršiti neke od tih operacija, ali to ne bi bilo za potpisivanje ugovora sa bilo kojim igračem.

Đoan Laporta
Đoan Laportafoto: EPA/Alejandro Garcia

Ofanzivac je ponikao u čuvenoj "La Masiji", osvojio 34 trofeja sa Barsom, a u seniorskom timu igrao je od leta 2004. do 2021. godine.

Rekorder je kluba sa 778 utakmica i 672 gola.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.