PEVAČICA ODBRUSILA LOVRENU: Vrati se u osnovnu i uči o USTAŠAMA, pokloni se žrtvama vaših 'DOMOLJUBA' u Jasenovcu!
Vlatka Pokos/Dejan Lovren, Foto: Printscreen Instagram/vlatkapokos, Profimedia

auu

PEVAČICA ODBRUSILA LOVRENU: Vrati se u osnovnu i uči o USTAŠAMA, pokloni se žrtvama vaših 'DOMOLJUBA' u Jasenovcu!

Ustaše, čiji zločinački 'pozdrav' tako rado koristite, su najgori šljam, zločinci i izdajice Hrvatske u istoriji - napisala je Pokos

Objavljeno: 08:54h

Hrvatski fudbaleri su uspehe na Svetskom prvenstvu u Kataru opet sramno proslavljali pevajući pesme Marka Perkovića Tompsona, ali im to nije bilo dozvoljeno po povratku u Zagreb na organizovanoj proslavi.

Međutim, na privatnoj proslavi Marcelo Brozović i Dejan Lovren su dali sebi oduška i čak otišli korak dalje, glasno pevajući ustaški pozdrav "Za dom spremni".

Dejan Lovren, Marcelo Brozović
foto: Printscreen/Facebook/EpicBrozo Caffe Bar

Ovaj skandal, Lovren je pokušao da "opere" predstavljajući sebe kao žrtvu, a voditelji programa dočeka "Vatrenih" na zagrebačkom trgu Iva Šulentić i Luka Bulić su čak bili pod udarom tamošnje javnosti jer nije bilo Tompsonovih pesama, a u njihovu odbranu stala je hrvatska pevačica Vlatka Pokos.

- U današnje doba, to poprima zastrašujuće razmere, posebno kad vas na zub uzme razjarena, primitivna i tupava desničarska bagra. Bravo za Ivu što nije dozvolila Dejanu Lovrenu da peva ustašofilsku pesmu. Njemu poručujem da svojim primitivnim ispadima sramoti celu reprezentaciju. Ne, Dejane, mi, Hrvati iz Hrvatske koji nemamo komplekse ‘velikog hrvatstva’, mi ne mrzimo ‘sve hrvatsko’. Volimo svoju domovinu svim srcem i odbijamo da pevamo ustašofilske pesme - istakla je Pokos pa nastavila istim tonom da se obraća fudbaleru Zenita:

Vlatka Pokos
foto: Printscreen Instagram/vlatkapokos

- Toplo Vam preporučujem da se vratite u osnovnu školu i naučite elementarne činjenice o ustašama i njihovim zločinima. Posetite Jasenovac i poklonite se svim nevinim žrtvama koje su tamo klali i ubijali Vaši ‘domoljubi’. Ustaše, čiji zločinački 'pozdrav' tako rado koristite, su najgori šljam, zločinci i izdajice Hrvatske u istoriji.

Takođe, pevačica je dodala da su "Hrvati iz Hrvatske civilizovani ljudi" kojima je dosta "nametanja ustašluka kao ultimativnog izraza domoljublja", poručujući Lovrenu da treba da se stidi svog primitivizma i zatucanosti:

Dejan Lovren
foto: Profimedia

- Hvala za sportske uspehe, ali to Vam ne daje pravo da širite ustašluk i fašizam! Ukoliko Vam to ne odgovara, uvek možete da se vratite u Vašu domovinu BiH - na kraju je i Pokos pokazala ksenofobičnost jer očigledno smatra da Hrvati iz Bosne i Hercegovine nisu isti kao ostali.

Podsetimo, Dejan Lovren je i ranije znao da pravi velike ispade u javnosti, a tokom Svetskog prvenstva u Kataru napao je hrvatske novinare zato što je mislio da mu se jedan podsmeva.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.