DIREKTOR FUDBALSKE REPREZENTACIJE BIH ZAVRŠIO NA SUDU SA SUPRUGOM: Ona potegla KRIGLU, a onda je tek usledio HAOS
Misimović sa suprugom, Foto: Instagram/misimovic10

skandalozno!

DIREKTOR FUDBALSKE REPREZENTACIJE BIH ZAVRŠIO NA SUDU SA SUPRUGOM: Ona potegla KRIGLU, a onda je tek usledio HAOS

Oglasio se i čovek koji je navodno pretučen

Objavljeno: 21:21h

Direktor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović (40) i njegova supruga Stefanija našli su se u centru velikog skandala i na kraju završili pred sudom u Minhenu.

Neime, oni su navodno učestvovali u žestokoj tuči koja se ranije ove godine desila u jednom italijanskom restoranu.

Zvjezdan i Stefanija Misimović bili su na sudu i suočili se sa optužbama za nanošenje teške telesne povrede tokom tuče koju su imali sa drugim gostima u jednom italijanskom restoranu. Prema pisanju medija, u februaru ove godine bračni par Misimović je bio na večeri kada je izbila tuča sa ostalim gostima. Napadnut je Zvjezdan, a onda se u sve umešala Stefanija. Detalje je izneo njen advokat.

Stefanija je kriglom udarila jednog od provokatora. Zatim je došlo do fizičkog obračuna i zadavanja žestokih udaraca. Zvjezdan i Stefanija su potom otišli ​​u toalet, gde su, prema rečima upravnika restorana, ponovo napali muškarca kojeg su teško pretukli. - Čovek je sa spuštenim pantalonama sedeo na wc šolji, a njih dvoje su ga napali. Čovek je kasnije imao vidljive povrede po licu - kaže upravnik. I sam Misimović je imao povrede. Iščašio je rame, što je zahtevalo operaciju. Sekire između zaraćenih strana su na kraju bile zakopane. Iako su se Zvjezdan i Stefanija našli na sudu, čovek kojeg su pretukli im je oprostio.

- Nije bilo tako strašno - rekao je pretučeni čovek

Zvjezdan Misimović sa porodicom živi u Minhenu, a trenutno obavlja funkciju direktora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.