OVO JE VEĆ BOLESNO: Argentinci zapalili MRTVAČKI SANDUK sa likom Kilijana Mbapea! Mrze ga zbog jedne izjave (VIDEO)
Kilijan Mbape, Foto: printscreen/twitter/GFFN, EPA/Friedemann Vogel

vesele se sa malom decom

OVO JE VEĆ BOLESNO: Argentinci zapalili MRTVAČKI SANDUK sa likom Kilijana Mbapea! Mrze ga zbog jedne izjave (VIDEO)

Napadač Pari Sen Žermena je na velikom udaru argentinskih navijača

Objavljeno: 12:46h

Neki sportisti i navijači se loše ponašaju kada izgube, a neki još gore lice pokažu kada slave jer ne uživaju toliko u svom uspehu, ako ga ne natrljavaju na lice protivnika.

Tako je golman Argentine Damijan "Emi" Martines najpre napravio skandal sa vređanjem Kilijana Mbapea tokom slavlja u svlačionici "Gaučosa", onda je ljuljao lutku bebu sa Francuzovim likom, a sada su navijači Argentine, valjda sledeći njegov stil, uradili nešto još gore.

Procurili su šokantni snimci na kojima se vidi da su navijači u Buenos Airesu prvo napravili mrtvački kovčeg, a onda na njega zalepili sliku Kilijana Mbapea. Na kraju su sve to zapalili tokom proslave!

Neki pritom drže malu decu u naručju i vesele se spaljivanju mrtvačkog sanduka...

Napadač Pari Sen Žermena je na velikom udaru argentinskih navijača, a zapao im je za oko još pre Mundijala kada je izjavio da će sigurno pehar osvojiti neka evropska selekcija jer je fudbal u Južnoj Americi manje kvalitetan.

- Argentina i Brazil nemaju takav nivo takmičenja u Južnoj Americi, fudbal nije tako razvijen kao u Evropi i zato kada gledate Svetska prvenstva uvek ih osvoje Evropljani - rekao je Mbape.

On je nakon što je Argentina savladala Francusku u finalu odmah dobio "packu" i od Artura Vidala koji mu je poručio da "uči od Južnoamerikanaca" jer su po njegovim rečima "oni izmislili fudbal".

Podsetimo, Argentinci su, očekivano, tokom slavlja izazvali i nekoliko tragedija i sukoba sa policijom, a nažalost, bilo je i mrtvih.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.