TERZIĆ SE UPISAO U KNJIGU ŽALOSTI: Od legendarnog Mihe oprostio se čuvnom Njegoševom rečenicom! (VIDEO/FOTO)
Zvezdan Terzić se upisuje u knjigu žalosti povodom smrti Siniše Mihajlovića, Foto: FK Crvena zvezda

emotivno!

TERZIĆ SE UPISAO U KNJIGU ŽALOSTI: Od legendarnog Mihe oprostio se čuvnom Njegoševom rečenicom! (VIDEO/FOTO)

U Muzeju FK Crvena zvezda u subotu je do 17 sati otvorena knjiga žalosti za sve one koji žele da se oproste od sjajnog fudbalera

Objavljeno: 14:34h

Fudbalski svet je šokirala vest da je Siniša Mihajlović preminuo u 54. godini života, a upisivanjem u knjigu žalosti, poslednji pozdrav poslao mu je i naš generalni direktor Zvezdan Terzić.

- Ako se za nekog može upotrebiti čuvena Njegoševa rečenica: "Blago tome ko dovijeka živi, imao se rašta i roditi", to se odnosi na Sinišu. On je bio poseban čovek, iskonski čista duša. Bio je i prznica, tvrdoglav u tom smislu da je moralo biti po njegovom, ali poseban čovek, rođeni šampion i pobednik. Uvek je bio ponosan i još uvek pamtim njegove reči kad je prkosio u jednoj izjavi i rekao: "Ja sam Srbin od glave do pete, sa svim vrlinama i manama mog ponosnog naroda". On je tako živeo i radio, pun ponosa na sve urađeno i rođeno. Ponosan na krv koja teče njegovim venama. Stvarno je bio čovek za poštovanje, i u prilog tome idu i sve stvari koje se dešavaju danas, jer vidim da čitava planeta žali za njim. On je to zaslužio ponašanjem, stavovima, empatijom i svim onim što nosi i donosi pravi čovek kao što je bio on. Zvezda je mnogo izgubila njegovim odlaskom, najviše je izgubila njegova porodica, a nama ostaje da se sećamo i da imamo prelepe uspomene na njega kao velikog šampiona i pobednika. To je bio Siniša Mihajlović. Definitivno ću ga pamtiti po tome što je bio velika prznica, ali dobra duša i veliki pobednik, a to je obeležilo njegov čitav život i karijeru i po tome ćemo ga pamtiti. Njegova gromovita levica je bila samo ekspresija onoga što on jeste, a to je pobednik - rekao je Zvezdan Terzić.

Podsetimo, u Muzeju FK Crvena zvezda u subotu je 10 do 17 sati otvorena knjiga žalosti za sve one koji žele da se oproste od legendarnog Mihe.

U knjigu žalosti upisale su se u legende Crvene zvezde Ratomir Dujković, Jovan Aćimović i Stanislav Karasi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.