DOKTORKA SINIŠE MIHAJLOVIĆA OTKRILA POTRESNE DETALJE: Nikada se u karijeri nije srela sa sličnom situacijom
Siniša Mihajlović, Foto: AP

pretužno!

DOKTORKA SINIŠE MIHAJLOVIĆA OTKRILA POTRESNE DETALJE: Nikada se u karijeri nije srela sa sličnom situacijom

Bolest je bila agresivnija nego ikada, ali se Siniša nije predavao

Objavljeno: 11:17h

Fudbalski velikan Siniša Mihajlović je izgubio borbu sa leukemijom 16. decembra, a svi vrlo dobro znaju koliko se hrabro borio još od 2019. godine kada mu je dijagnostifikovana ova teška bolest.

Vesti oko njegove smrti pristižu iz minuta u minut, a čitav fudbalski svet je u žalosti.

Sada se oglasila i doktorka koja je lečila legendarnog Mihu.

Novinarka RTS-a je izveštavala iz Italije i prenela je kako je smrt Siniše Mihajlovića jako pogodila Italijane.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlovićfoto: Profimedia

- Velika je žalost ovde u Italiji. Svi mediji su na naslovnim stranama napisali oproštaj od velikog Siniše Mihajlovića, rečima 'Adio Mister, hvala ti za sve'. Najgledanija televizija Mediaseta je svoj dnevnik večeras počela rečima 'Stigla je vest koju nikako nismo hteli da vam damo, otišao je Siniša Mihajlović' - rekla je ona.

Doktorka Frančeska Bonifaci koja je pratila Sinišu Mihajlovića od prvog dana njegove bolesti je rekla da je to bila najagresivnija bolest sa kojom se ikada srela u svojoj karijeri.

- Za mene je od prvog do poslednjeg dana on bio predivna osoba, vrlo jaka. Ukazao mi je svo moguće poverenje, no ova opaka bolest bila je najagresivnija sa kojom sam se do sada ikada suočila. Dao nam je fudbalsku i životnu lekciju u svakom smislu, hrabrio je on mene, hrabrila sam ja njega. Jako je voleo život i sve je radio da nastavi da živi. Bio je spreman da izdrži sav bol i svu moguću patnju. Nije želeo da ostavi svoju porodicu. Obožavao je fudbal, to je bio njegov svet, ali porodica je bila njegov kiseonik - njene su reči.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlovićfoto: Profimedia

Mediji su objavili da je bio relativno dobro sve do ovog vikenda, da je razgovarao sa prijateljima o svojim planovima za januar, no situacija se dosta pogoršala u nedelju, kada se Siniši naglo povećala temperatura zbog infekcije slabog organizma i vrlo teških terapija, tako da je od ponedeljka bio u farmakološkoj komi.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.