MILINKOVIĆEV DAN D: Crno-beli bez prava na kiks protiv Rada!

SUPERLIGA SRBIJE

MILINKOVIĆEV DAN D: Crno-beli bez prava na kiks protiv Rada!

U zaostalom meču 6. kola Partoizan dočekuje "građevinare" sa Banjice
Objavljeno:

Fudbaleri Partizana nemaju mnogo vremena za oporavak od silnih neuspeha koji su ih zadesili u domaćem šampionatu, jer samo tri dana nakom remija protiv Radničkog iz Niša u Humskoj igraju protiv Rada od 18.30. Crno-beli igraju svoju zaostalu utakmicu iz 6. kola Superlige Srbije protiv ove sezone solidnih "građevinara" koji su dobru formu potvrdili prošle subote protiv Vojvodine kada su u Novom Sadu trijumfovali posle preokreta.

Sa druge strane, u Humskoj ulici ništa ne štima, a sve češće su priče o smeni trenera Zorana Milinkovića, te je tako i dobar deo konferencije za štampu uoči meča bio posvećen njegovom statusu u klubu i lošim igrama šampiona države nego protivniku. - Boriću se svim srcem i žešće nego ranije i pokušaćemo da nađemo izlaz iz ove situacije. Ako neko iz kluba smatra da to nije dovoljno, ja stojim uvek na raspolaganju. Partizanu se to dešavalo mnogo puta u istoriji i verujte da to nije sporno - rekao je Milinković.
Pored ove utakmice još jedan zaostali meč iz Superlige se igra ove srede, a u pitanju je duel između očajne Jagodine i Vojvodine koja traži iskupljenje za neuspeh prethodnog vikenda na svim terenu i ta utakmica se igra od 19h. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.