"BIO JE SINONIM ZA BORBU"... Čelnici Zvezde se oprostili od Mihajlovića!
Mrkela i Terzić, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

odali počast

"BIO JE SINONIM ZA BORBU"... Čelnici Zvezde se oprostili od Mihajlovića!

Nažalost, prerano nas je napustio

Objavljeno:

Proslavljeni fudbaler Siniša Mihajlović preminuo je u svojoj 53. godini života od leukemije.

Tim povodom se oglasio i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić koji je izrazio saučešće porodici Mihajlović.

-Bio je jedan od najvećih zvezdaša i najponosnijih ljudi koje sam poznavao. Sinonim za borbu, kako onu na terenu, tako i van. Nažalost, prerano nas je napustio, a legenda i sećanje na jednog od najvećih fudbalera sa ovih prostora će večno živeti. Želeo bih da izraz saučesće njegovoj porodici, a o idolu jedne generacije će se večno pričati - rekao je Terzić za zavničan sajt Crvene zvezde.

Oglasio se i predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

-Legende žive i nikada ne umiru. Miha je bio veliki čovek, veliki zvezdaš i veliki Srbin i izuzetno teško sam prihvatio vest da nas je zauvek napustio. Znamo svi da se borio sa teškom bolešću, i da je stoički sve to podnosio. Bio je i ostao jedan od najvećih boraca koje sam poznavao. Zvezda ima obavezu da trajno obeleži Mihino vreme u klubu - nije mogao da sakrije tugu predsednik Crvene zvezde.

Tugu nije mogao da sakrije ni naš sportski direktor Mitar Mrkela.

-Ostao sam bez teksta kad sam čuo tragičnu vest. Ovo je tužan dan za čitav fudbalski svet, jer planeta nije videla boljeg izvođača slobodnih udaraca od Mihe. Bio je izuzetan čovek, sa razlogom poštovan među svima. Ponosio se time što je zvezdaš, i to onaj pravi, iskreni, koji je uvek bio uz svoj klub. Neka mu je večna slava - tužnim glasom govorio je Mrkela.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.