Senzacija veka: Ronaldo stiže u Čelsi, a Matić ide u Real Madrid? (FOTO)

Španske novine najavljuju

Senzacija veka: Ronaldo stiže u Čelsi, a Matić ide u Real Madrid? (FOTO)

Polako se bliži januar mesec i prelazni rok, a vlasnik Čelsija "kapariše" jednog od najboljih fudbalera planete
Objavljeno: 10:57h

Neverovatna želja ruskog biznismena Romana Abramoviča da dovede Kristijana Ronalda iz Real Madrida odraziće se na ozbiljne "rezove" u timu Čelsija, jer navodno u slučaju dolaska Portugalca, "Stamford Bridž" će napustiti Eden Azar, Nemanja Matić i Oskar. Abramovič je odbio najveći transfer u istoriji fudbala! (FOTO) Sa ili bez Murinja, Abramovič veruje da bi Ronaldo doneo neverovatan preokret situacije u klubu koji se nalazi trenutno na 16. mestu Premijer lige.

Uz to, voljan je da potroši dosta iznad 100 miliona evra, što je više od cifre koju su hteli da ponude čelnici Pari Sen Žermena proteklog leta. Ipak, sigurno je da će borba između francuskog i engleskog kluba potrajati, s obzirom na to da i jedni i drugi žarko žele da vide ovog fudbalera u svom timu. Ronaldo je nedavno izjavio kako bi rado sarađivao ponovo sa Murinjom, jer ga je sunarodnik predvodio u Realu pre par sezona, a stručnjak Čelsija se pojavio na premijeri njegovog filma u Londonu.
Šta vi mislite, da li je dobro po "plavce" da prodaju tri fenomenalna igrača poput Matića, Oskara i Azara, koji su u najboljim godinama zarad Kristijana koji je ušao u četvrtu deceniju života? (A. B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.