ZVEZDIN "DŽELAT" PRVA ŽELJA PARTIZANA! Crno-beli spremili BOMBU za januar (VIDEO/FOTO)
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport

šta će reći delije!

ZVEZDIN "DŽELAT" PRVA ŽELJA PARTIZANA! Crno-beli spremili BOMBU za januar (VIDEO/FOTO)

Potencijalno pojačanje "parnog valjka" protiv crveno-belih u prvoj utakmici na domaćem terenu upisalo dve asistencije

Objavljeno: 15:11h

Kao što najavili 16. novembra 2022. godine, a danas je potvrđeno, najbolji fudbaler Partizana Rikardo Gomeš dobio je srpski pasoš.

Ipak, deluje da će do promene stranaca u dresu crno-belih doći jer je "parni valjak" zainteresovan za Doleva Hazizu (27), saznaje "Telegraf".

Dolev Haziza (levo) u duelu sa Nejmarom
Dolev Haziza (levo) u duelu sa Nejmaromfoto: EPA/Abir Sultan

U pitanju je jedan od najboljih fudbalera Makabija iz Haife, tima koji je izbacio Crvenu zvezdu ove sezone u plej-ofu zaLigu šampiona.

Prema informacijama ovog portala, vicešampion Srbije stupio je u neposredni kontakt sa šampionom Izraela koji zahteva obeštenjeće, ali i sa igračem.

Dolev Haziza (desno)
Dolev Haziza (desno)foto: EPA/Antonio Cotrim

Takođe, kontakirani su i menadžer fudbalera, a u Partizanu nisu zadovoljni Kvinsijem Menigom, a ni Holanđanin nema ništa protiv da promeni sredinu.

Uprava kluba iz Humske želi da ima još jednog kvalitetnog krilnog napadača uz Fusenija Dijabatea koji bi pravio razliku u Superligi i Evropi.

Fuseni Dijabate
Fuseni Dijabatefoto: Starsport©

Ako sve prođe po planu, Partizan će naredne sezone igrati drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a imaće obezbeđenu grupnu fazu Lige Evrope.

Naravno, može da se dogodi čudo i prekine dominacija Crvene zvezde od pet godina, ali to je trenutno teško zbog deset bodova manjka.

Haziza je u prvoj utakmici Makabija i Crvene zvezde i pobedi od 3:2 učestovao kod sva tri gola, a imao je dve direktne asistencije i bio je najbolji na terenu.

Što se tiče revanša u Beogradu, takođe je bio zapažen svih 90 minuta.

Poslednje zeleno svetlo dao je trener Gordan Petrić, ali neće biti lako jer zeleno-beli traže veliko obeštećenje zbog igranja u Ligi šampiona.

Haziza je zainteresovan za dolazak u Beograd jer je svestan da bi se kasnije lakše progurao do zapadno evropskih prvenstava.

Dolev Haziza protiv Crvene zvezde na Marakani
Dolev Haziza protiv Crvene zvezde na Marakanifoto: EPA/ANDREJ CUKIC

Dolev, rođen u Netalji je u Haifi od leta 2019. godine, a pre toga je od 2014. do 2018. godine bio u Beni Jehudi, a sezonu 2017/18 proveo je na pozajmici u Hapoel Ramat Ganu.

Osvojio je sedam trofeja u karijeri, a dvaput je bio šampion Izraela i za seniorski nacionalni tim upisao je 10 nastupa od 2019. godine.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.