POSLEDNJE ZBOGOM MIODRAGU JEŠIĆU: Dirljiv oproštaj od Ješe legendi Partizana i Zvezde, bivših kolega, igrača (FOTO)
Komemoracija Miodraga Ješića, Foto: Miroslav Todorović

dirlj

POSLEDNJE ZBOGOM MIODRAGU JEŠIĆU: Dirljiv oproštaj od Ješe legendi Partizana i Zvezde, bivših kolega, igrača (FOTO)

Prerano i iznenada nas je napustio plemenit čovek, sportista i trener. Počivaj u miru Miodraže, neka ti je večna slava - rekao je Rade Zalad

Objavljeno:

U prostorijama Sportskog centra "Partizan-Teleoptik" u ponedeljak, 12. decembra, održana je komemoracija Miodragu Ješiću, nekadašnjem fudbaleru i treneru Partizana koji je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći u četvrtak, osmog decembra.

Komemoraciji i sahrani Partizanove legende su prisustvovali Nenad Bjeković, Goran Stevanović, Zvonko Varga, Miodrag Đelmaš, Zvonko Živković, Darko Belojević, Vlado Čapljić, članovi Ješićeve generacije.

1 / 8 Foto: Miroslav Todorović

Zatim i Vladimir Petrović Pižon, Stanislav Karasi i Saša Vasiljević iz Crvene zvezde. Bivši fudbaleri kojima je Miodrag Ješić bio trener, Đorđe Tomić, Nikola Damjanac, Milivoje Ćirković, Goran Trobok, kao i kolege treneri Marko Nikolić, Dragan Okuka.

- Osetio sam potrebu da sa vama podelim bol. Kao mali, zajedno sa majkom Milenom i bratom Ivanom odselio se u Beograd i nastanio se u Železniku, gde počinje fudbalsku karijeru i nastavlja u Partizanu. Posle višegodišnjeg staža odlazi u Tursku. Tamo je bio dugo godina kapiten i najbolji igrač Altaja. Ostalo mi je u sećanju da su mu navijači skandirali "imperator Ješić" što je retka privilegija i počast fudbaleru. Decembra 2000. godine dogodila se užasna tragedija, njegova ćerka Jelena nastradala je u saobraćajnoj nesreći, imala je samo 18 godina. Ostatak Miodragovog života obeležio je ovaj događaj, više nije bio isti čovek. Prerano i iznenada nas je napustio plemenit čovek, sportista i trener. Počivaj u miru Miodraže, neka ti je večna slava - rekao je Rade Zalad, veliki prijatelj i saigrač Miodraga Ješića.

Partizan je takođe održao i komemoraciju Nedeljku Kostiću, legendi i nekadašnjem direktoru omladinske škole, koji je preminuo istog dana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.