AL NASR SE NE PREDAJE! Ako neće Ronaldo, lov na ofanzivca Liverpula (FOTO)
Kristijano Ronaldo (desno), Foto: EPA/ALI HAIDER

ZOV NOVCA!

AL NASR SE NE PREDAJE! Ako neće Ronaldo, lov na ofanzivca Liverpula (FOTO)

Kristijano je demantovao da je prihvatio ponudu kluba iz Saudijske Arabije koji mu nudi 200.000.000 evra godišnje i ugovor na dve i po godine

Objavljeno:

Danas se pojavila informacija da niko nije hteo Kristijana Ronalda kada ga je Mančester junajted nudio na pozajmicu i plaćao bi 83 odsto nedeljne plate.

Na kraju, kapiten reprezentacije Portugala raskinuo je ugovor sa "crvenim đavolima", a pojavile se informacije da prelazi u Al Nasr iz Saudijske Arabije.

Klub iz Rijada je prema dostupnim podacima ponudio osvajaču pet "Zlatnih lopti" 200.000.000 evra godišnje i ugovor na dve i po godine.

Ipak, ofanzivac je posle pobede nad Švajcarskom od 6:1 u osmini finala Svetskog prvenstva u Kataru negirao da ide na Bliski istok.

Ipak, Al Nasr ima atlernativu i to iz redova Liverpula, a u pitanju je Roberto Firmino kojem ugovor ističe narednog leta.

Trener Jirgen Klop istakao je da želi da ga zadrži i dogovori novu saradnju, ali pod drugačijim uslovima jer Brazilac više nije starter.

Popularni Bobo član je "redsa" od leta 2015. godine i do sada je odigrao 348 utakmica i postigao 107 golova.

Osvojio je sve moguće trofeje po jednom, odnosno sedam pehara osim Lige Evrope.

Roberto Firmino
Roberto Firminofoto: EPA/Peter Powell

Odlukom selektora Titea nije igrao na Mundijalu, a za reprezentaciju Brazila upisao je 55 nastupa i 17 pogodaka uz osvojenu Kopa Ameriku 2019. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.