GAZETA OTKRIVA STANKOVIĆEV PLAN: Deki uzima Dragovića Zvezdi, ali ga ne kupuje!?
Dejan Stanković, Foto: EPA/Simone Venezia

zanimljivo

GAZETA OTKRIVA STANKOVIĆEV PLAN: Deki uzima Dragovića Zvezdi, ali ga ne kupuje!?

Pitanje je šta Zvezda ima od prodaje

Objavljeno:

Štoper Crvene zvezde Aleksandar Dragović nalazi se na listi želja Sampdorije, prenosi "Gazeta delo Sport".

Kako navodi taj italijanski list, reč je o pozajmici s obzirom na to da se tim iz Đenove ne nalazi u idealnoj finansijskog poziciji. Stoga prvo neko od postojećih igrača mora da ode, kako se ne bi opteretile klupske finansije dodatno.

"Gazeta" piše o Dragoviću kao Austrijancu srpskog porekla koji iza sebe ima preko 100 utakmica u dresu nacionalnog tima i koji je pomogao Zvezdi da osvoji šampionsku titulu nakon što su pretekli Partizan posle zimske pauze.

Ističu ono što je očigledno, a to je da je upravo aktuelnu trener Sampdorije Dejan Stanković ključni čovek kada je ovaj posao u pitanju, te da bi upravo Dragović mogao da pomogne njegovoj odbrani koja je druga najgora u Seriji A sa 27 primljenih golova u 15 mečeva.

FK Crvena zvezda, Fudbal, Aleksandar Dragović
foto: Starsport©

Pitanje je šta Zvezda ima od prodaje, kamoli samo pozajmice. Prethodno je generalni direktor Zvezdan Terzić negirao ove navode.

- Ne može Dragović da ide iz Zvezde. Niko neće otići. Možda ćemo malo revidirati spisak igrača, da bude nekih prelazaka iz Grafičara u prvi tim. Pre svega mislim na braću Mituljikić. Neki igrači koji su stariji, a nisu imali minutažu, biće pomerene u stranu. U slučaju dobrih ponuda, Eraković i Mitrović mogu da odu - istakao je Terzić nedavno.

Da li samo Eraković može da ode iz poslednje linije, ostaje da se vidi...

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.