OTIŠAO IZ ZVEZDE ZA DŽABE, A SADA SE VRATIO U SRBIJU! Ugovor na tri godine (VIDEO)
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

PONOVO U BEOGRADU

OTIŠAO IZ ZVEZDE ZA DŽABE, A SADA SE VRATIO U SRBIJU! Ugovor na tri godine (VIDEO)

Kao svoje glavne kvalitete istakao bih pregled i čitanje igre, a podjednako volim da postižem golove i asistiram saigračima, rekao je nekadašnji fudbaler crveno-belih

Objavljeno:

Nekadašnji đak Vojvodine i Crvene zvezde (kapiten klase 02) i fudbaler Grafičara Aleksa Matić (20) posle samo šest meseci vratio se u Srbiju.

Centralni vezista u avgustu ove godine otišao je u Minsk i u Belorusiji odigrao 11 utakmica, ali nije dao gol i imao je tri asistencije.

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje došao je kao slobodan igrač u Voždovac i potpisao je ugovor na tri godine.

Aleksa Matić na predstavljanju u Voždovcu
Aleksa Matić na predstavljanju u Voždovcufoto: FK Voždovac

- Nadam se da ću se što skorije uklopiti u novo okruženje, verujem da u tom procesu neće biti problema jer dosta novih saigrača već poznajem i potrudiću se da svojim igrama što više doprinesem timu - rekao je Matć i dodao:

- Kao svoje glavne kvalitete istakao bih pregled i čitanje igre, a podjednako volim da postižem golove i asistiram saigračima.

Aleksa je vodio saigrače u omladinskoj Ligi šampiona u sezoni 2019/20 kada je pod komandom trenera Slavoljuba Đorđevića osvojeno drugo mesto.

To je bilo u konkurenciji Bajerna iz Minhena, Totenhema i Olimpijakosa, kasnije je izbačen Šerif iz Tiraspolja, ali je u osmini finala bolji bio Midtjiland.

Od Matićevih drugara, na Marakani su i dalje pod saradnjom Vladimir Lučić ( na pozajmici u Čukaričkom) i Andrija Radulović i Ilija Babić na kaljenju u Mladosti iz Novog Sada.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.