LEGENDI U ČAST! Usvojena odluka, Zvezda zbog Džajića povlači dres sa brojem 11!
Dragan Džajić, Foto: FK Crvena zvezda

zasluženo!

LEGENDI U ČAST! Usvojena odluka, Zvezda zbog Džajića povlači dres sa brojem 11!

Ovim potezom crveno-beli na još jedan način odaju priznanje legendi kluba za sve što je učinio

Objavljeno: 17:17h

U znak poštovanja prema Draganu Džajiću, dres sa brojem 11 se povlači iz upotrebe na Marakani.

Tim potezom, trećoj Zvezdinoj zvezdi će se na još jedan način odati priznanje za sve ono što je učinio za srpski klub, a broj 11 će posle 12 (posvećen navijačima Crvene zvezde) i 26 (povučen iz upotrebe nakon tragične smrti Gorana Gogića), biti povučen iz upotrebe.

To znači da će Osman Bukari biti poslednji fudbaler Crvene zvezde koji će imati tu čast i privilegiju da nosi dres sa brojem 11, s obzirom da će od leta zadužiti novi broj.

- Nema reči kojima bih mogao da se zahvalim na velikom priznanju kao što je povlačenje dresa sa brojem 11. Kada provedete 60 godina u Crvenoj zvezdi i potom dobijete priznanje, onda zaista morate da budete srećni i zadovoljni. Kada je reč o Crvenoj zvezdi, nastaviću da do kraja života pokušavam da dam mali, bilo kakav doprinos za razvoj i uspešnost kluba u budućnosti. Hvala svim ljudima koji su dali inicijativu da se dres sa brojem 11 povuče, kao i onima koji su doneli tu odluku. Veliko zadovoljsto ste mi učinili. Mislio sam i da će da te potekne suza, ali neće, suzdržaću se. Hvala vam, a ja ću nasaviti da dajem doprinos razvoju i uspehu Crvene zvezde - emotivno se Džajić obratio na vanrednoj sednici Skupštine FK Crvena zvezda.

Crvena zvezda se još jednom zahvalila Draganu Džajiću na svemu što je učinio.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.