PIKSI UBEĐEN PRED ODLUČUJUĆI MEČ: Obećao nešto što može da raduje svakog iskrenog navijača
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

NEMA DILEMU!

PIKSI UBEĐEN PRED ODLUČUJUĆI MEČ: Obećao nešto što može da raduje svakog iskrenog navijača

Selektor smatra da je fudbal igra strpljenja, inteligencije i driblinga u kojoj može da odluči mnogo faktora

Objavljeno: 14:38h

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi izjavio je na konferenciji za medije pred duel sa Švajcarskom da "orlovi" sami odlučuju o sudbini i da je to ono što je najvažnije.

Selektor kaže da je fudbal igra strpljenja, inteligencije i driblinga u kojoj može da odluči mnogo faktora. Popularni Piksi je na konferenciji obećao nešto što može da raduje svakog iskrenog navijača.

- Mi nismo bili kompletni protiv Brazila i bili smo predodređeni da igramo onako kako su oni diktirali. Imali su fenomenalnu kontrolu lopte. Ispalo je da se branimo, a moralo je tako da bude. Protiv Kameruna je bilo bolje, imali smo ritam, postigli tri gola, imali utakmicu u svojim rukama. Nismo to na kraju znali da iskoristimo, a sada ova treća utakmica... Ne možete da pobedite ako ne napadate. Neće protivnik dati gol. Naše opredeljenje je da igramo napadački fudbal, znamo da je Švajcarska organizovana i igra sa devetoricom igrača u malom prostoru i teško ih je 'probiti', ali fudbal je igra strpljenja, inteligencije i driblinga i može da odluči mnogo faktora. Evo, juče se Poljska branila, pa izgubila... Poštujem ja taj fudbal, ali nisam fan destruktivne igre - objasnio je selektor Srbije

Utakmica Srbija - Švajcarska igra se u petak od 20 časova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.