Rumuni su prvi Andriju Živkovića nazvali srpski Mesi, a Englezima se dopao taj nadimak! (FOTO)

crno-beli vihor na skeneru

Rumuni su prvi Andriju Živkovića nazvali srpski Mesi, a Englezima se dopao taj nadimak! (FOTO)

Renomirani britanski portal "4-4-2" lansirao je opširan tekst o fudbaleru Partizana, gde se o ofanzivnom vezisti govori biranim rečima
Objavljeno: 17:52h
Andrija Živković Partizana
"4-4-2". UEFA pisala o Živkoviću: Kada dobije loptu, nastaje eksplozija! (FOTO) (VIDEO)
ZBOG ČEGA JE BITNO DA GA UPOZNATE? Iako je od tada nastupio još samo tri puta za najkvalitetniju selekciju svoje zemlje, igrama tokom leta pokazao je da nema sumnje da će u budućnosti biti jedan od standardnih prvotimaca kod selektora Radovana Ćurčića.
Saša Pavlović Koky, Andrija Živković
VRLINE Mogućnost da postiže pogotke sa krilnih pozicija izdvaja ga od većine vršnjaka, s kojima ga porede, a tekuća sezona obećava da bude i njegova najbolja. Primera radi, gol protiv Meksika na Mundijalitu, upravo iz slobodnjaka, kasnije je izabran za najlepši na turniru.
Fonetap
SLABOSTI Učinak od sedam pogodaka na 40 mečeva u svim takmičenja je u najmanju ruku prosečan učinak. Ovu sezonu započeo je veoma dobro, a biće zanimljivo videti da li će mlađani napadač uspeti da nastavi svoju golgetersku seriju u nastupajućim mesecima. ŠTA GA ČEKA U NASTAVKU KARIJERE?
Saša Pavlić Koky
Portugalski velikan činio je čuda sa srpskim igračima, primeri su Matić i Lazar Marković, a slična sudbina izgleda čega i njega – jer se mogući transfer spominje već za januar.
Srpski Mesi, kako ga zovu, svakako ima znanje da bude ono što se od njega očekuje 4-4-2

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.