DOBRO JE OSTAO ŽIV: Saudijac u bolnici saznao da su srušili Argentinu, javio se posle STRAVIČNE povrede! (VIDEO)
Jaser Al-Šarani, Foto: EPA/Noushad Thekkayil, Printscreen/Twitter

olakšanje

DOBRO JE OSTAO ŽIV: Saudijac u bolnici saznao da su srušili Argentinu, javio se posle STRAVIČNE povrede! (VIDEO)

Na internetu su se pojavile slike koje pokazuju da je defnazivac pretrpeo teške povrede i da mu je praktično promenjen lični opis, ali to nije tačno

Objavljeno:

Fudbaleri Saudijske Arabije su odigrali fantastično u prvoj utakmici grupe C na Svetskom prvenstvu u Kataru i preokretom i pobedom protiv Argentine postali junaci nacije, ali jedan od njih je platio skup ceh.

Dok su branili vođstvo, štoper Jaser Al-Šarani je doživeo stravičnu povredu kada je njegov golman Mohamed Al-Ovais izboksovao jednu loptu, ali tom prilikom kolenom žestoko udario nesrećnog Al-Šaranija pravo u lice.

Sudija Slavko Vinčić je napravio grešku jer nije odmah zaustavio meč, pa je Al-Šarani par minuta ležao bez svesti na terenu.

Na internetu su se pojavile slike koje pokazuju da je defnazivac pretrpeo teške povrede i da mu je praktično promenjen lični opis, ali to nije tačno. Fotografije su lažne.

Jaser Al-Šarani je hitno prebačen na jednu kliniku u Nemačkoj gde je operisan. Za njega je prvenstvo završeno, ali se saigračima i zemljacima javio video porukom:

- Zdravo svima. Hoću da vas uverim da sam dobro. Hvala svima i čestitke na pobedi. Vidimo se - rekao je Al-Šarani.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.