ZEMLJOTRES! Ronaldo se VRAĆA U REAL kao zamena za Benzemu (FOTO)
Kristijano Ronaldo osvojio je četiri Lige šampiona u Real Madridu, Foto: AP

TRANSFER BOMBA

ZEMLJOTRES! Ronaldo se VRAĆA U REAL kao zamena za Benzemu (FOTO)

Kristijano bi potpisao ugovor na šest meseci, sa eventualnim produžetkom saradnje, a i smanjio bi finansijska očekivanja na minimum

Objavljeno:

Osvajač "Zlatne lopte", kapiten i napadač Real Madrida Karim Benzema (34) propustiće Svetsko prvenstvo u Kataru zbog obnovljene povrede butine.

U sadašnjem trenutku u problemu je reprezentacija Francuske, ali u budućnosti je to hendikep i za "kraljevski klub i trenera Karla Anćelotija.

Karim Benzema i Karlo Anćeloti
Karim Benzema i Karlo Anćelotifoto: Profimedia

Zanimljivo da se kao opcija za zamenu "trikolora" spominje povratak Kristijana Ronalda (37) u prestonicu Španije, a sve to gura njegov agent Žorž Mendeš.

Prema informacijama iz Engleske, Mančester junajted je pokrenuo postupak za raskidanje ugovora sa Portugalcem zbog spornog intervjua.

1 / 12 Foto: AP

Podsetimo, kapiten "navigatora" opleo je po "crvenim đavolima", treneru Eriku ten Hagu, vlasnicma i legendama velikana sa Ostrva.

Kako prenose pojedini mediji u Portugalu, ali i Španiji, Kristijano je spreman da oprosti novac klubu sa Old Traforda i vrati se u redove prvaka Evrope.

Ronaldo bi potpisao ugovor na šest meseci, sa eventualnim produžetkom saradnje, a i smanjio bi finansijska očekivanja na minimum.

Prepreka je i Florentino Perez, predsednik Madriđana, ali Mendeš mora da se pomiri sa njim pošto su loši otkako je Kristijano prešao u Juventus.

Florentino Perez i Žorž Mendeš
Florentino Perez i Žorž Mendešfoto: EPA/Kiko Huesca

Prvi čovek "kraljevskog kluba" više puta je rekao da je priča oko povratka Portugalca završena, ali nove okolnosti mogu da promene njegovo mišljenje.

Kristijano Ronaldo je u dresu Reala od leta 2009. do leta 2018. godine odigrao 438 utakmica i postigao 450 golova (najbolji strelac u istoriji kluba), a osvojio je sve moguće trofeje, tačnije 15 pehara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.