JOŠ JEDAN UHAPŠENI FUDBALER! Bivši igrač Totenhema mrtav pijan havarisao po metrou, rušio sve pred sobom! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

Kakav pacer...

JOŠ JEDAN UHAPŠENI FUDBALER! Bivši igrač Totenhema mrtav pijan havarisao po metrou, rušio sve pred sobom! (FOTO) (VIDEO)

Za ovakvo ponašanje trebalo bi da se zauvek oduzima dozvola, posebno jer popularni sportisti utiču na mnogo dece koja se ugledaju na njih
Objavljeno: 12:23h

Skandal u engleskom fudbalu. Ponovo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Bivši igrač Kardifa i Totenhema Stiven Koker uhapšen je još u januaru, pišu ostrvski mediji. On je, navodno, mrtav pijan išao metro stanicom i rušio sve pred sobom.

Dogodilo se to 16. januara, kada se Koker zaletao na ljude i "pokušavao da ih udara raznim predmetima", a nekolicina ljudi je imala mnogo sreće što se izvukla bez telesnih povreda iz njegovog "frenzija".

Poznati fudbaler morao je da plati oko 800 evra, kao i troškove popravke svega što je polomio, koji su bili oko 100 evra.

Ove nedelje on se izjasnio kao kriv pred Vimbldonskim sudom. Takođe, otkriveno je da je 2011. godine već imao sličnih problema sa zakonom, kao i da je i tada platio sličnu kaznu.

Pa, dokle više, Stivene?

BONUS VIDEO: Epska scena posle Večitog derbija u Pioniru!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.